Brązowy kabel to uziemienie, idzie do złącza C020czy jest niezbędny- nie wiem, ja bym zostawił, a z tego co kojarzę to kabel AUX nie korzysta z tego pina.... wiem tylko, że w instrukcji instalacji kabla AUX (dział Zrób To Sam) jegomość nie ma żadnych wtyczek, a ma multikierę. Dziwne.
Te 3 kabelki z zielonej wtyczki idą do złącza D075, a to wg eLearn nazywa się PHONE COUPLING (cokolwiek to jest... nigdy nie słyszałem, żeby ktoś miał coś innego jak B&M czy Connect Nav). Na początku myślałem, że to są kabelki z multikiery, ale wg schematu jest co właśnie "instalacja pod telefon".
I teraz co ciekawe- dla B&M bez MEDIA PLAYER te 3 kabelki z zielonej wtyczki idą bezpośrednio do centralki B&M (ale wtedy nie ma tych 3 kabelków w żółtej wtyczce- zostaje tylko jeden brązowy).
A jak ktoś nie ma B&M (tak jak ja) to są właśnie te 3 kabelki w zielonej kostce (wspomniana już instalacja pod telefon) plus brązowy kabelek w zółtej.
Odpowiadając na pytanie za 100 pkt- zmieniarkę podłączasz tam gdzie jest niebieska wtyczka. Używa się ją w trybie CD, a B&M będzie działać jak do tej pory.