Strona 11 z 19 PierwszyPierwszy ... 2345678910111213141516171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 190

Temat: rekord

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 20V

Domyślnie

Kłócicie się, a jest podane, że jeśli ktoś nie zarejestrował się online to może przyjechać i zarejestrować się na miejscu.
    "Wiemy że wielu się nie zarejestrowało po przez formularz zgłoszeniowy , a chcą przyjechać bić rekord Guinnessa, więc dajemy taką możliwość.
    Rejestracja uczestników od godziny 7:30 do 10:00
    Równo o godzinie 10:00 punkty rejestracyjne zostaną zamknięte, także prosimy dostosować swój przyjazd w godziny rejestracji ."
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	12.jpg
Wyświetleń:	332
Rozmiar:	52.7 KB
ID:	164923  

Użytkownik Pasjonat Avatar Nazar
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Następną równie wielką imprezę czy choćby pryszcza- ogólnopolski zlot niech zorganizują panowie od krytyki i tyle. Wykażą się profesjonalizmem a my będziemy im klaskać jak swoją własną kasę będą wykładać na paliwo wylatane po urzędach , ulotki i inne pierdoły. Człowiek po takich postach traci ochotę by cokolwiek dla grupy zrobić . Ja się dziwię , że Remi i reszta nie jebnął tym wszystkim za takie podejscie. Ja osobiscie po imprezie kłade lache na wszystko - ramki oddam za free jak ktoś chce.

Użytkownik Romeo Avatar serath
    Mieszka w
    ZG
    Auto
    AR 159SW 1.9JTDm

Domyślnie

Panowie - moja propozycja: skończcie srać ogiem, że tak ładnie to ujmę.

Skupmy się na tym, by temat się udał, a wszelkie osobiste animozje odstawmy chociaż na ten jeden dzień na bok. Macie do siebie jakieś uwagi - spoko, nikt Wam nie nakazuje się lubić i nie wnikam w to dlaczego/kogo/za co/itp. - to kompletnie Wasza sprawa i nie mam zamiaru się w to mieszać. Ale dobrze by było zapomnieć o tym na chwilę, spiąć pośladki i postarać się spróbować pobić ten rekord wspólnie. Może częśc tematow budzi pewnie wątpliwości/emocje/itp., ale można chyba dać sobie na chwilę spokój? ;-)

Udało się wypracować rozwiązanie z otwartą rejestracją na miejscu - to teraz nic tylko pojawiać się 1 maja.

Ja ze swojej strony mam tylko dwa pytania (i nie odbierajcie tego proszę jako atak, po prostu chcę mieć jasność w całym temacie):
    1) Niektórzy nie mają CB (m.in. ekipa lecąca ze mną) - była wspominka o apce na telefon - czy jakaś konkretna, czy dowolna i wtedy informowanie "swojej" grupki jest w naszej gestii? (np. ja lecę na CB i podaję przez dowolną apkę info do aut za mną)
    2) Punkty rejestracyjne zamykane są o 10:00 - a jest plan rezerwowy, jeśli okaze się, że kolejka jest na tyle spora, że pomimo np. wylądowania w kolejce o 8:30 nie dojdzie się do stanowiska? (zapewne jest jakaś forma kontroli/blokady osób 'dochodzących' po 10:00, ale co z wcześniejszymi) Czy może ew. gdzieś jest karta do wypełnienia zawczasu, że tylko przyjadę z papierkiem, przekażę go na stanowisku i zajmę minimalną ilość czasu osobie odbierającej zapisy?
    Ostatnio edytowane przez serath ; 27-04-2015 o 12:27
    "Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."

Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
    Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki

manu
    Gość

Domyślnie

Jutro na stronie www.ar-gs.pl oraz fun page ARGŚ pojawi się aktualizacja regulaminu wraz z wytycznymi, także oczekujcie i się nie nakrecać wzajemnie proszę .

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar omen
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie

a co zrobicie jeżeli do 10:30 zdążycie jedynie z 200-400 autami ?

Użytkownik Pasjonat Avatar Nazar
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Cytat Napisał omen Zobacz post
    a co zrobicie jeżeli do 10:30 zdążycie jedynie z 200-400 autami ?
    To nie będzie rekordu a pić i tak będziemy bo knajpa już zarezerwowana

Miss Alfaholicy 2011 Romeo Avatar Lutraki
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Mito Distinctive 1.4 MPI MultiAir 16v 105 KM

Domyślnie

Po co to ta cała spinka i bicie piany prze niektóre osoby. Mam wrażenie że największy zamęt robią ci którzy nie będą na biciu rekordu. Jeśłi nie uczestniczą to po co robią zamęt?
    Przecież każdy mógł zorganizować taką imprezę, nie musiało to być ARGŚ, równie dobrze organizatorem mogło być AH czy inny klub regionalny.
    Najprościej nic nie robić tylko krytykować innych, wytykać im błędy.
    Chodzi przecież o wspólną zabawę a chwilami wygląda to tylko na tym aby komuś pokazać jaki to jest beznadziejny.
    Gdyby nie ARGŚ to pewnie nikt nie miałby na tyle odwagi aby podjąć się organizacji tak dużej imprezy.
    Z poziomu kanapy może to wygląda na bułę z masłem, a w rzeczywistości masa ludzi jest pewnie zaangażowana w bicie rekordu. Docenić powinniśmy ten fakt, a nie czepiać się jak rzep psiego ogona.
    Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia.

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał Nazar Zobacz post
    - ramki oddam za free jak ktoś chce.
    Biore i trzymam za slowo

Użytkownik Romeo Avatar R0bs0n
    Mieszka w
    Rzeszow , Königreich Galizien
    Auto
    Giulietta 1.4 TB MA , Mito 1.4 MPI , 156 1.8 TS , 145 1.4 TS

Domyślnie

Cytat Napisał Lutraki Zobacz post
    Po co to ta cała spinka i bicie piany prze niektóre osoby. Mam wrażenie że największy zamęt robią ci którzy nie będą na biciu rekordu. Jeśłi nie uczestniczą to po co robią zamęt?
    Przecież każdy mógł zorganizować taką imprezę, nie musiało to być ARGŚ, równie dobrze organizatorem mogło być AH czy inny klub regionalny. Najprościej nic nie robić tylko krytykować innych, wytykać im błędy.
    Każdy logicznie myślący zauważy że jest klimat i przyzwolenie na tego typu zachowanie na forum z powodów których można się domyślać . Można tylko "podziękować" pewnym ludziom że "uprzyjemniali" innym życie do tego stopnia że powstał osobny klub (który jest organizatorem). I jeśli się to nie zmieni to będą powstawać następne.
    Pasja i chęć fajnego spędzania wolnego czasu nie są powodem żeby użerać się z osobnikami którzy "mają misję od Boga".
    Ostatnio edytowane przez R0bs0n ; 27-04-2015 o 15:18
    AR Giulietta 1.4 TB (13) - jest
    AR Mito 1.4 (11) - jest
    AR 156 1.8 TS (00) - jest
    AR 145 1.4 TS (98) - jest

Alfaholicy Podkarpacie na FB -
    --> Fanpage i Grupa

Użytkownik Alfa i Omega Avatar siroccoxp
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V JTDm blu daytona. BMW E91 320 kombi

Domyślnie

Czyli moze sie zdarzyc taka okolicznosc ze mimo ze zarejestrowalem sie online na miejscu okaze sie ze nie wezme udzialu bo zglosilo sie juz max nie zarejestrowanych osob ? nie daloby rade zrobic np listy rezerwowej ? Najpierw rozdysponowac to co trzeba nr startowe itp dla zarejestrowanych a o 10 tej reszcie z listy rezerwowej. Nie wiem nie znam sie to taka moja luzna dygresja.
    "Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"