Czytam i nie mogę zrozumieć ale już mam prawo bo prawie jest 24Ta uzupełnienie tego co wpłynęło 4 ale tylko dla tego że kasy nie było już przejechałem 600 jeszcze 400 KM i następne 4l zniwu 200 i ostatnie 4 l i wszystko chyba będzie![]()
Czytam i nie mogę zrozumieć ale już mam prawo bo prawie jest 24Ta uzupełnienie tego co wpłynęło 4 ale tylko dla tego że kasy nie było już przejechałem 600 jeszcze 400 KM i następne 4l zniwu 200 i ostatnie 4 l i wszystko chyba będzie![]()
A ja się nie odzywałem bo myślałem że to tylko ja nie rozumiem co jest napisane![]()
Z tego co ja zrozumiałem filtrując te teksty to fachowce wymienili i zregenerowali mu płyte wraz zaworami i 4l oleju, czyli tylko to co zleciało. Tylko ja się pytam "gdzie jest ku..wa sens, gdzie logika" zakładać nowe sterowanie do starego oleju, szczególnie jak skrzynia jest już częściowo rozebrana. Ciekawe czy uznają teraz reklamację jak coś się zacznie dziać z którymś elektrozaworem przez ujowy olej.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Piszę jak gość mi kazał zrobić, 2 razy muszę jeszcze olej wymienić sobie sam.
Ma ktoś dostęp do pewnego oleju?RAVENOL T IV potrzebny
Ostatnio edytowane przez mlesiakowski ; 06-05-2015 o 06:43
Na allegro taniej ale kit wie co za badziewie się kupi.
czytam i staram się zrozumieć sens ten wymiany to wygląda dokładnie tak jak w programie "będzie pan zadowolony "
mechanik od skrzyni aut. kazał ci samemu wymieniać olej ? .Takiego czegoś jeszcze nie słyszałem.
a później będzie że jak pan coś "spiepszyłeś" to nie moja wina jakaś wymówka zawsze się znajdzie, na sterownik masz gwarancję . Musisz wybrać co jest tańsze samodzielna wymiana oleju czy nowy sterownik jak by w czasie gwarancji przestał działać .Takie jest moje zdanie , też wymieniałem i usłyszałem od mechanika tylko jedno zdanie do zobaczenia przy następnej wymianie jednak nie wcześniej niż za 50000 km
Zmieniałeś Krzysiek dynamicznie olej czy kilka razy statycznie? Czy w ogóle razem z filtrem przy ściągniętej skrzyni?