Może to głupio zabrzmi z moich ust ale 9tka Miśka w takim zestawieniu kolorystycznym wygląda ładniej niż któregoś kolegi ,który wklejał tu białą Belle 1,75tbi na tej feli .
Może to głupio zabrzmi z moich ust ale 9tka Miśka w takim zestawieniu kolorystycznym wygląda ładniej niż któregoś kolegi ,który wklejał tu białą Belle 1,75tbi na tej feli .
inne ujecie,ta biala miala 18 cali i brudne opony
Bez wazelinyDla mnie najlepsze koło jakie miałeś na aucie . Lepiej się prezenci niż ten Prodrive i przynajmniej następny rodzyn bo w 19" nie wiedziałem ,że są takowe . Ale chyba zakładać się nie muszę ,że długo nie pojeżdżą na twojej .
Potrzebowałeś śruby pływające i pierścienie centrujące do tych Ronali?
Hmmmm Przymierzam się do zakupu JR 11, 19" 8,5 lub 9,5 , ET 30/35 I chciałbym na to naciągnąć oponki 245/45/19r Jak to widzicie jest to możliwe ? Wolałbym od razu dystanse niż śruby pływające. A jak wygląda sprawa wytrzymałości JR oceniając 1-10 w porównaniu do BBS, ATS itp![]()
A widziałeś kilka postów wcześniej fotki JR11 w 18" Ebola? 9,5 cala bez naciągu i gwintu nie ma sensu. Zawsze możesz do Tuningkingz podjechac na przymiarkę. Koło kozackie ale nie polecam tej firmy (JR) po tym co mi Ebol opowiedział wczoraj trzymałbym się od tego producenta z daleka. Otwór piasty w felgach(8,5) jest za płytki (159 na tylnej osi ma mocno wystające centrowanie) i koło bez dystansu lub toczenia nie wchodzi. Pozatym zdarza się ,że otwory są krzywo nawiercone ( cytuje przedstawiciela producenta do którego kolega dzwonił z reklamacją- wyślą mu drugą felgę ) -paranoja, chiński szajs. Z takim czymś w życiu się nie spotkałem.
I wlasnie tez tego sie bałem. Fajny wzór ale do D. Wykonanie. A nie wiecie moze czy nie ma podobnego kształtu tylko z innej firmy "lepszej"
mozesz szukac w dare xxr bodajrze model 527 ale czy ja wiem..
moja SIWO 9 --------> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...szara_9_a.html