Co najmniej![]()
A będzie jak zawsze.....
Oj Łukasz dużo bierzesz na siebie, ale ja i tak w ciemno jadę...,.,
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Hehe;D Jeden dzien trasa 250km, z ogniskiem, drugi dzien lotnisko, dwa dni picie;D
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Ide w to![]()
Bo w tym roku jak wstalem w niedziele "rano" to na parkingu byla tylko moja 147 i 166 Michała![]()
A yak na dwa dni to bede mial wiecej czasu na dyskusje![]()
ZFA199 Abarth Punto 2012 165 dzikich italiańskich horspałerów
oraz
ZAR930 145 2.0 20v 155cv Edizione Speciale
Chodziło mi np. o takie coś jak komunikacja po zapisaniu się na stronie. Kilka osób o tym pisało w tym wątku, że po rejestracji była kompletna cisza. Ja po upomnieniu się dostałem odpowiedź po tygodniu od momentu rejestracji.
Kilkakrotnie dopytywałem się o plan ośrodka i rozmieszczenie ludzi w domkach, żeby się nie okazało, że wybiorę sobie opcję noclegową, a potem będę sam gdzieś w kącie ośrodka. Na szczęście większość uczestników była bardzo blisko siebie.
Ze dwa razy pytałem, czy są chętni do wspólnego domku. Odpowiedź przyszła na tydzień przed zlotem.
Powyższe sytuacje spowodowały, że byłem nieufny i pomimo deklaracji i chęci przyjazdu, to pieniądze wpłaciłem kilka dni przed zlotem, bo na dobrą sprawę nie miałem pewności, czy zlot się odbędzie.
W wątku zlotowym też jakoś nikt temperatury nie podgrzewał i dlatego właśnie uważam, że kontakt przed zlotem z organizatorami był taki sobie.
Ale tak jak napisali inni, najważniejszy jest klimat na imprezie, a to akurat wyszło Wam świetnie.
A i jeszcze jedna uwaga jak już tak po Was "jadę"Uwaga do tych naklejek/identyfikatorów. Proponuję, aby następnym razem było zdecydowanie większe pole na wpisanie nick'a. W zasadzie nikogo z Was wcześniej nie znałem i było mi głupio się nachylać, żeby wypatrzyć kto jak się nazywa. Gdyby napisy były większe, to człowiek nie musiałby się trzy razy pytać "a Ty to kto,bo zapomniałem"
Co do odpowiedzi to fakt;D bo miałem sie tym zajmować a przy Belli grzebałem i czasu nie miałemna przyszły rok zrobimy tak zeby kazdy był zadowolony, tylko domki musze szukac juz w tym roku by zarezerwować na maj.
dla rozluźnienia - jeden z moich ulubionych momentów podczas zlotu
![]()
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
I to pytanie - a o jaką usługę chodzi?![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Hahahahhahaha ;D
Dobra Pany bo jezeli chcemy zrobić to na weekend majowy, to ja juz niedługo muszę rozgladać sie za miejscem, zapewne domki. Mam juz miejsce domki z parkingami praktycznie przy zalewie w Polańczyku, jest tylko jeden problem, max to jest 54 osoby bo tyle jest miejsca, myśle ze nocleg 35zł za osobe jest realne ;D jeżeli chodzi o wyżywienie to raczej wszystko we własnym za zakresie ale chyba to nie problem duzo restauracji jest niedaleko. Co do konkursów i nagród to raczej cudów nie bedzie, chyba ze uda mi sie z InterCarsem tutejszym pogadać;D Ale pamietajcie to bieszczeady wiec jako nagorde worek węgla drzewnego mozna załatwić;D