Ja bym raczej pisał w małopolskim.To, że blachy są z innego województwa mało znaczy, pewnie gość jest zameldowany w Gorzowie, a na stałe mieszka i pracuje/uczy się w Krakowie.
Ja bym raczej pisał w małopolskim.To, że blachy są z innego województwa mało znaczy, pewnie gość jest zameldowany w Gorzowie, a na stałe mieszka i pracuje/uczy się w Krakowie.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Albo że rodzic jest współwłaścicielem auta co by mniejsze oc było
Wyryte rantem felgi
Wczoraj ok 17 łapka z grafitową 156 SW na przejeździe kolejowym na Starołęce. POZDRO
Siema.![]()
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
Pozdrowienia dla czarnej 159 w sedanie na klubowych ramkach stojącej obok mojej 159 na Rzeczypospolitej :-)
Aż wstyd fotke wstawiać, taka maska brudna. :O Reszta też, ale taki klimat, niech się to pylenie drzew skończy.![]()
Pozderki dla właściciela 147, nr. PO708**, ul. Niegolewskich, P-ń![]()
Nie trać czasu na wyjaśnienia. Ludzie i tak słyszą to, co chcą usłyszeć
A ja dzisiaj ok 11 na krzyżówce Baraniaka i Jana Pawła sobie machnęliśmy z kolega, obaj w grafitowych 156 SW FL. Od razu uśmiech
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam kierowcę granatowej 155-ki z niebieskimi zaciskami Brembo i fajna rejestracja stojacego pod galeria sucholeską![]()