Taka sytuacja...
Taka sytuacja...
uuuu współczuję
Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia
Były:
Opel Astra 1.6 1998
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
Seat Cordoba 1.6 1999
BMW E36 316i 1998
Jest:
Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005
Moja Becky 1.8 T.S.
Nie z mojej winy (Niemiec mnie pobił – a konkretnie Audi A3), więc generalnie luz. Jedyna upierdliwość jest taka, że w niedzielę lecę na drugą stronę kałuży i znając życie będą mnie nękać telefonami w środku nocy w mojej strefie czasowej...
szyba prawa strona nie podnosi się z panelu kierowcy
To mój pierwszy wpis w tym temacie więc trochę tego wymienię hehe
Dziś zabezpieczając maskę w mojej 146 w ręcę została mi "podpórka" od maski, jak to przymocować? Klej będzie okej? Boję się, że to może mi wypaść podczas jazdy
Jak w nowszej wersji nawiewów można go bezpiecznie wyjąć? (nawiew na drzwiach od strony kierowcy) Niestety został kupiony złamany i te dwie zaślepki chodzą niezależnie a skoro wziąłem się za naprawy to chcę zrobić wszystko na raz.
Co polecacie na zerwany wydech? Alfa po podniesieniu ukazała, że koniec wydechu spadł z gumy, która była pęknięta. Jak to rozwiązać?
Znowu po miesiącu spokoju powrócił mi problem skrzypiącego sprzęgła, dźwięk przypomina stare, skrzypiące drzwi(?) tylko podczas puszczania sprzęgła
Ja wczoraj poprosilem kolege zeby po mnie przyjechal. Myslalem ze wezmie swoj samochod a on przyjechal moim. Z tylnego kola buchaly plomienie i dym, a on mowi ze cos mu smierdzi. Recznego nie opuscil :/
Na szczescie udalo sie szybko ugasic a jutro mechanik zerknie czy cos sie nie spalilo.
Jak tak buchało ogniem i dymem to niestety będzie poważny wydatek ;/ a kolega ma swobodny dostęp do Twojego samochodu ?
kratka nawiewu.. znowu...
A w mojej wariuje czujnik wstrzasowy i auto stoi i czeka na mnie do soboty aż bede w domu