cały zamek na alle...., za śmieszne pieniądze dostaniesz, szkoda zabawy w rozbieranie
cały zamek na alle...., za śmieszne pieniądze dostaniesz, szkoda zabawy w rozbieranie
A nawet nie sprawdzałem.![]()
w kasecie zamka sa zapewne mikro styczniki... ktoryś znich się przywiesił albo wytarł, i dlatego taki efekt. ja w mojej nie rozbierałem zamków, ale np w kappie problem z zamkami jest notoryczny. sam zamek zapewne da sie rozebrać, nawet jak jest zanitowana obudowa plastikowa, i styczniki można wymienić / wyczyścić jak się zakleiły. zaczął bym jednak od tego co zawsze robie na początek w alfie czy lanci - czyszczenie wtyczek![]()
Wczoraj wyciągnąłem zamek i wtyczkę przeczyściłem ale dalej nie zapala się.. :|
Zmien zamek ;D albo sprawdz napiecia na wtyczkach czy sie pojawia prad
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
nie jestem pewien ale jeżeli sygnał podawany jest przez załączenie do masy, spróbuj kawałkiem kabla połączyć kolejno końce z wtyczki przewodu do masy - zobaczysz czy coś zareaguje,
jeżeli masz multimetr sprawdź zamek, czy na jego przyłączu jest sygnał/przejście po jego otwarciu/zamknięciu
Jak poszukam w warsztacie to ci zalatwie taki zamek od anglika, chyba prawe drzwikoszt wysylki tylko pokryjesz tylko musze przekopac troche "zlomu"
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk