Temat: Alfa Giulia- 2015

Użytkownik Rowerzysta Avatar Haveblue
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    Maserati Ghibli SQ4

Domyślnie

Obyś miał rację. Pewnie wszyscy trzymamy kciuki za to.

Swoją drogą skoro jest taki szum i (bądź co bądź) napięcie w oczekiwaniu na Giulię, to model ten musi być super ładny. Jeśli tak nie będzie to rozczarowanie będzie ogromne i pewnie marka popłynie na dno.
    wcześniej:
    YUGO 65 1.3 (ZASTAVA) '86 - 1994-1997
    AR 146 1,4 boxer '97 - 1997-1999
    AR 156 2,0 TS '98 - 2000-2001
    AR 156 2,5 V6 '99 - 2001-2004
    AR 156 GTA '03 - 2006-2009
    AR 159 3,2V6 Q4 ti '07 - 2009-2014
    teraz:
    Honda CRV (służbowa)
    Maserati Ghibli SQ4 '15

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm 16v

Domyślnie

Cytat Napisał Haveblue Zobacz post
    Obyś miał rację. Pewnie wszyscy trzymamy kciuki za to.

Swoją drogą skoro jest taki szum i (bądź co bądź) napięcie w oczekiwaniu na Giulię, to model ten musi być super ładny. Jeśli tak nie będzie to rozczarowanie będzie ogromne i pewnie marka popłynie na dno.
    Jeśli by się na spokojne zastanowić to okazałoby się, że tylko fani marki lub ludzie naprawdę interesujący się motoryzacją wyczekują z niecierpliwieniem debiutu nowej Alfy. A reszta, czyli większość potencjalnych klientów? Ostatnio czytałem fajną recenzję, jeśli można tak to nazwać: TUTAJ. Pomiędzy wierszami można wyczytać, że na docelowym rynku, czyli USA przeciętni kierowcy nawet nie wiedzą o istnieniu tej marki, więc i wyczekiwać jej nie mogą.

Fani AR może będą zawiedzeni po premierze ponieważ mają duże wymagania co do tego modelu, szczególnie do stylistyki. To fakt, że designersko poprzeczka jest bardzo wysoko (choć włosi zawsze potrafią zaskakiwać z kreską), ale nie powinniśmy zapominać, że to ma być po prostu porządny wóz, który będzie konkurencją dla BMW serii 3.

Użytkownik Świeżak Avatar Torin
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR GT 2.0 jts

Domyślnie

A w dzisiejszym Motorze artykulik o nowej Giulii

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
    Cały czas do przodu!

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Luke77
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 280KM Benzyna MY20, Alfa Romeo Giulietta Distinctive 170KM Benzyna

Domyślnie

Na fanpejdżu Tipo 952 takie coś się pojawiło:

A user I report that anyone who has seen the 952 the sums up so.
    "materials and constructive technique were developed with only one goal... Premium Class, from the engines to the quality of the materials, the design? Sporty and elegant without excesses, it recognises the style Alfa Romeo with tuxedos... Sinuose lines that will hit... At the heart, nothing has been left to chance. Latest news... Office communication and marketing ready at and stages of promotion of 952... Projects from the presentation to the launch... Style sober without excesses between story Alfa Romeo and purity of style going from technology and performance."

Oryginał:
    Un utente mi segnala che chi ha visto la 952 la riassume cosi.

"Materiali e tecnica costruttiva sono stati sviluppati con un solo obiettivo...PREMIUM CLASS, dai motori alla qualità dei materiali, il design? Sportivo ed elegante senza eccessi, si riconosce lo stile Alfa Romeo con lo smoking...linee sinuose che colpiranno...al cuore, NULLA È STATO LASCIATO AL CASO.Ultima notizia...ufficio comunicazione e marketing pronti all e tappe di promozione della 952...progetti dalla presentazione al lancio...stile sobrio senza eccessi tra storia Alfa Romeo e purezza dello stile passando da tecnologia e prestazioni."

Został nieco ponad miesiąc do prezentacji, myślę że za chwilę pojawią się pierwsze kontrolowane przecieki żeby podsycić atmosferę...

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm 16v

Domyślnie

Może nie Tipo 952, ale nie będę na razie zakładać nowego tematu: http://www.automoto.it/news/suv-alfa...l-muletto.html.

Podobno pod tym składakiem siedzi SUV Alfy, jest kilka podobnych do siebie zdjęć i jedno, na którym widać tylny napęd. Jak się rozkręci może warto z tego będzie zrobić osobny temat.

Użytkownik Fachowiec Avatar ris
    Mieszka w
    KRK
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.0

Domyślnie

Cytat Napisał Luke77 Zobacz post
    Na fanpejdżu Tipo 952 takie coś się pojawiło:

A user I report that anyone who has seen the 952 the sums up so.
    "materials and constructive technique were developed with only one goal... Premium Class, from the engines to the quality of the materials, the design? Sporty and elegant without excesses, it recognises the style Alfa Romeo with tuxedos... Sinuose lines that will hit... At the heart, nothing has been left to chance. Latest news... Office communication and marketing ready at and stages of promotion of 952... Projects from the presentation to the launch... Style sober without excesses between story Alfa Romeo and purity of style going from technology and performance."

Oryginał:
    Un utente mi segnala che chi ha visto la 952 la riassume cosi.

"Materiali e tecnica costruttiva sono stati sviluppati con un solo obiettivo...PREMIUM CLASS, dai motori alla qualità dei materiali, il design? Sportivo ed elegante senza eccessi, si riconosce lo stile Alfa Romeo con lo smoking...linee sinuose che colpiranno...al cuore, NULLA È STATO LASCIATO AL CASO.Ultima notizia...ufficio comunicazione e marketing pronti all e tappe di promozione della 952...progetti dalla presentazione al lancio...stile sobrio senza eccessi tra storia Alfa Romeo e purezza dello stile passando da tecnologia e prestazioni."

Został nieco ponad miesiąc do prezentacji, myślę że za chwilę pojawią się pierwsze kontrolowane przecieki żeby podsycić atmosferę...
    Najważniejszy fragmet opisu z Twojego tłuamaczenia

Sportowa i elegancka, bez przepychu, można rozpoznać wytworny styl Alfa Romeo, wijące się linie, które trafią do serca, nic nie jest pozostawione przypadkowi.

Zapraszam do snucia wizji.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar kasztelan
    Mieszka w
    stolicy
    Auto
    logiczne że alfa

Domyślnie

Pamiętam jak dziś kiedy będąc gówniarzem byłem nią wożony, tak mogła by wyglądać nowa Giulia. Spełnia wszystkie warunki wymienione wyżej.
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	images.jpg
Wyświetleń:	733
Rozmiar:	4.0 KB
ID:	166828  

Użytkownik Znawca Avatar koskar
    Mieszka w
    WL // GA
    Auto
    Alfa Romeo 156 Berlina 2.0 T.S. 1999r., Renault Clio III Ph2 1.2 2010r.

Domyślnie

Cytat Napisał wawraf Zobacz post
    Może nie Tipo 952, ale nie będę na razie zakładać nowego tematu: http://www.automoto.it/news/suv-alfa...l-muletto.html.

Podobno pod tym składakiem siedzi SUV Alfy, jest kilka podobnych do siebie zdjęć i jedno, na którym widać tylny napęd. Jak się rozkręci może warto z tego będzie zrobić osobny temat.
    Kuźwa, spóźniłem się. Ja znalazłem na quattroroute: http://www.quattroruote.it/news/foto...e_giorgio.html

Użytkownik Fachowiec Avatar ris
    Mieszka w
    KRK
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.0

Domyślnie

Cytat Napisał kasztelan Zobacz post

Pamiętam jak dziś kiedy będąc gówniarzem byłem nią wożony, tak mogła by wyglądać nowa Giulia. Spełnia wszystkie warunki wymienione wyżej.
    Wytworne to nie jest

Użytkownik Pasjonat Avatar Nazar
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Cytat Napisał kasztelan Zobacz post

Moje pierwsze auto Dacia "Logan" w LPG haha w kolorze Dubaj Łajt