ja mierzyłem od początku stozka do konca sruby,gwint był na calej długosci ale widzialem tez sruby tej samej długosci ale gwint był krotszy bo nie zaczynał sie zaraz za stożkiem,wiec moze stąd ta róznica.
ja mierzyłem od początku stozka do konca sruby,gwint był na calej długosci ale widzialem tez sruby tej samej długosci ale gwint był krotszy bo nie zaczynał sie zaraz za stożkiem,wiec moze stąd ta róznica.
Wiem, ze nie temat felg
Ale skoro wcześniej obiecałem to wstawię tutaj.
Po tygodniu od założenia i ok. 2000 km przejechanych, sądzę że zawias siadł tak jak powinnien.
oto foto
Przód
Tył
Pozdrawam
Marti to daj jeszcze fotę całego samochodu, będzie fajny efekt, chociaż już mówię, że u mnie jest znacznie niżej :p
Pozdrawiam.
- Rafał
Jutro zrobię bo dziś już ktoś inny auto wziął. Ja się poddalem. Dłuższą jazda z tak piszczacymi klockami...:-D ale ile Pań się do mnie uśmiechało:-P
Pablo, ile niżej nie wiem. Miałem serię. Nie mierzyłem. Patryczos prosił abym zmierzył więc zmierzyłem. Ogólnie wcześniej była koza przez duże K:-D
Dziękuje wszystkim za pomoc odnośnie długości śrub, i dla potwierdzenia lub rozwiania wątpliwości fabryczne śruby mają 26mm długości, u mnie do dystansów 5mm na tył wpadły 35mm, a do 10mm przód 40mm i jest ok, co prawda przechodzą przez piastę na wylot ok 3mm ale o nic nie zahacza a jest mega bezpiecznie o ile można tak powiedzieć przy zakładaniu dystansów.
Nazar jak je kupisz, dosz mi przymierzyć 20''![]()
moja SIWO 9 --------> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...szara_9_a.html