Wystarczy kupić w aso nowy zbiornik i po kłopocie nie ma co kombinować z vectry
Wystarczy kupić w aso nowy zbiornik i po kłopocie nie ma co kombinować z vectry
To ja wiemTylko ,że w Aso mają na zamówienie a z Vectry mogę mieć i na dziś . Po drugie jak koledzy mają rację i ten poliftowy zbiorniczek jest inny , poprawiony to ma sens a jak nie to za jakiś czas mogło by się wydarzyć to samo dlatego myślałem nad zwyczajnym zbiorniczkiem czy to z Vectry czy Saaba i spokój mieć .
Że silnik ten sam nie znaczy, że osprzęt będzie identyczny.
W Intercarsie pod hasłem "pompa wspomagania" dla Vectry C 1.9 CDTI 150 KM pokazuje się pompa zintegrowana ze zbiornikiem wyrównawczym
http://e-katalog.intercars.com.pl/#/...942/803010000/
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Nie ma co... Kup zbiorniczek w alfie. to samo przechodziłem. Teraz zaczyna sie u mnie temat z rurą z intercoolera ;/
kup w alfie ,kup w alfie![]()
Jak w 159 rozpoznać, czy zbiorniczek który mam obecnie, jest starego czy nowego typu ? Po dacie produkcji ? Będę brał się za regenerację maglownicy, przy okazji wymianę płynu i tak się zastanawiam, czy zbiorniczek zostawiać czy też zmienić... A jeśli zrobił ktoś to przede mną to szkoda kasy
Date mmasz wybitą na górze.
Zbiorniczek wymieniony , płyn także ( dziękuję za podpowiedz co do metody z wężem powrotnym włożonym do bańki ) . Szybka metoda na wymianę płynu bez rozkręcania niczego poza zbiorniczkiem . Wspomaganie chodzi jak nowe![]()
To wycie u mnie to już słychać w momencie włączenia zapłonu u was też?