Majkelek to ja je biorę od Ciebie za 500. Byłem pierwszy, pamiętaj.
Majkelek to ja je biorę od Ciebie za 500. Byłem pierwszy, pamiętaj.
Cena jest nawet bardzo ok, a mimo to nadal otrzymujemy oferty, typu : 'za 1000 je biorę', na co odpowiadam : 'ja też chętnie je za 1000 wezmę'. 3 sztuki są z 2002 roku, jedna z 98, więc nie są to chińskie podróbki, które jak wiemy gną się jak papier
![]()
Gdybym miał je wcześniej, to sam bym je założył do siebie, bo dwie sztuki moich musiałem podprostować, poszły na tył, są idealne, ale nadal po regeneracji. Niestety trafiło się tak, że moje były już dawno założone na Bellę, a dopiero te zostały skompletowane.
To jest Polska, tu każdy chce jak najtaniej A najlepiej jakby mu jeszcze doplacili. Sam bujalem się prawie rok z kompletem kół po moim Mitsubishi. Kompletne koła 17 po regeneracji z malowaniem proszkowym i markowymi oponami na kilka sezonów nie chciały się sprzedać za 1000zł, puscilem w końcu za 850 bo już tylko zajmowały miejsce w garażu. Dodam, że w Warszawie jedna opona używana z byle jakim bieznikiem to koszt 200 zł...
Jak człowiek chce sprzedać dobry towar to brak chętnych. A jak coś chce kupić to byle gówno, wyjechane do granic możliwości kosztuje prawie jak nowe...
Najładniejsze oryginalne felgi do przed FL.
Ja za swoje dałem 1200 z jedną małą ryską na jednej feldze.
Ma ktoś może felgi ti do 166 ?
Mimo że to ten sam wzór ale to nie są Ti![]()
A czym się różnią od TI?