Przecież tu masz napisane że o 11 na miejscu. Ile wcześniej wyjechać to sobie policz
Temat o milenijnym też jest więc tam doczytasz. Było też pisane że wspólny wyjazd z wrocka ustalicie pod milenijnym dzisiaj.
Przecież tu masz napisane że o 11 na miejscu. Ile wcześniej wyjechać to sobie policz
Temat o milenijnym też jest więc tam doczytasz. Było też pisane że wspólny wyjazd z wrocka ustalicie pod milenijnym dzisiaj.
Marku dzięki za infoJuż wszystko znalazłem. Także można mnie i moją 166 dopisać.
pod milenijnym dzisiaj o 19:00 jak co tydzien. kogo nie bedzie a ustalimy co i jak z jutrzejszym wyjazdem to tu napiszemy wieczorem
Ilekroć chcę się pojawić na swoim pierwszym spotkaniu Alfacholików to coś sie roz...sypie...
Niestety i tym razem mnie i co ważniejsze mojej Rosso nie będzie.
Złapał mnie zakaz (jeżdżę TIR-em) i do domciu w czwartek nie zajadę...
Liczę na kolejne spotkania i może wkońcu się uda. Pozdrawiam i miłej zabawy.
ps. Spoty pod Milenijnym mi nie leżą bo przeważnie tylko weekend w domu. ehh...
To czwartek pod Ślężą.
Albo inny grill jak będzie okazja![]()
Pod milenijnym dzisiaj byly 3 auta wiec info o grilu nie doszlo do jakies wiekszej liczby ludzi, ja i Artur na pewno bedziemy przed 10:00 juz pod mostem i do 10:00 czekamy, jak nikt nie dojedzie to ruszamy.
A powiedzcie kto zabiera psa?? Bo nie wiem czy brać swojego.
Jeśli pomogłem - kliknij na gwiazdkę.
Ja mogę wziąć królika to się pobawią. A tak to biorę syna też się może z psem pobawić.
Ja wezmę swoją akitę jak nie będzie smalić za bardzo. Zobaczę przed wyjazdema synek oczywiście musi być
![]()
Marku tylko żeby Synkowi nie zrobiło się nie dobrze bo szkoda by było takiego grilka dlatego powoli na zakrętach