Już witałem się z gąską, że wdługi weekend alfa przeżyje z klubowymi ramkami...a tu zonk miały przyjść 2 a przyszła 1 :O
Super, nie widać, żeby się "starzały"
Mam je za krótko, żeby oceniać
Nadruk wyblakł
Czarny plastik ramki wyblakł
Wyblakł i nadruk i plastik
Ramka się "zestarzała", jednak w mało znaczącym stopniu
Nie mam ramki
Już witałem się z gąską, że wdługi weekend alfa przeżyje z klubowymi ramkami...a tu zonk miały przyjść 2 a przyszła 1 :O
Po ilu dniach wam przychodziły? Nie licząc świąt i weekendów oczywiście![]()
Czasami mają jakieś obsuwy z wysyłką, u mnie przyszło szybko (3 czy 4 dni).
Paczki są wysyłane średnio co 2/3 dnisama dostawa kurierem w 24h
Też właśnie zamówiłem 14 sztuk i oczekuję przesyłki.Fajnie, gdyby dotarły jutro albo w środę wczesnym popołudniem - idealnie na spot.
A po wysyłce są jakieś informacje? Bo zrobiłem przelew jakoś w czwartek-piątek. Wiadomo, że święto było ale spodziewać się kuriera cały czas czy będzie jakiś mail?![]()
U mnie żadnego maila nie było. Czas realizacji jest 14 dni więc trzeba zaopatrzyć się w cierpliwość i wypatrywać kuriera o każdej porze dnia i nocy. Wiedz że warto..... a gdy nadejdzie uczyni Cię szczęśliwym![]()
![]()
Niestety ale maili powiadamiających nie wysyłamy, nasza aplikacja sklepowa nie jest pod tym kątem zautomatyzowana a ja nie mam czasu wysyłać do każdego ręcznie maila![]()
Na dzień dzisiejszy w zasadzie wszystkie paczki są wysłane i chciałem dodać że 13 czerwca nasz sklepowy wyjeżdża na tygodniowy urlop i wysyłki będą w tym czasie wstrzymane![]()
Spoko, pytałem tylko z ciekawości o te maile, nie jest to jakieś konieczne przecież
A rameczki akurat dziś doszły, są na prawdę fajne!