Strona 13 z 37 PierwszyPierwszy ... 34567891011121314151617181920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 361

Temat: aux

Użytkownik Pasjonat Avatar jahu
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Giulia Veloce Q4, GT 1300 Junior (1.75)

Domyślnie

Cytat Napisał wojtekf Zobacz post
    Poważnie? To nie wiem jakim cudem Hyundai i30 (niestety, auto zastępcze z OC sprawy) mi ostatnio włączył TA znienacka (w Polsce).
    To znaczy, że się pozmieniało. Pamiętam, że kiedyś było to nadużywane przez lokalne stacje. Potem przez jakiś czas RMF FM mocno szedł w TA, co połączone z lokalnymi wiadomościami miało sens. Potem zakazali lokalnych wiadomości w ogólnopolskich radiach i TA ucichło. Dużo wody upłynęło w Wiśle od tamtego czasu i może w końcu ruszyło to tak jak powinno.

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v 150 KM

Domyślnie

Jahu bardzo dziękuję za rzeczowe informacje. Teraz mam pewność że nie ma po co kupować kabla Aux. Jednak boli mnie to gdyż chciałbym odtwarzać dźwięk z innego źródła niż CD bo to z kolei ma swoje humory i albo w ogóle nie wczyta płyty (pomimo tego że wcześniej działała), albo nie odtworzy piosenki (pomimo tego że wcześniej odtwarzało), bądź w ogóle nie czyta niektórych utworów, ale z tym ostatnim to może być moja wina gdyż pewnie nie są takie jakie "życzy" sobie radio. I najgorzej że mieści się tylko ok. 90 piosenek dobrej jakości a chciałbym nagrać dużo więcej. Istnieje niedrogie rozwiązanie aby ominąć wymieniony wyżej problem ? Nie chcę na razie zmieniać radia.

Użytkownik Rowerzysta Avatar stawu
    Mieszka w
    Starachowice
    Auto
    AR 159 1.9 JTDM 2005r Sedan

Domyślnie

Albo zmieniarka (CD lub emulator np. Yatour), albo B&M. Nie drogie? Troszkę grosza trzeba wyłożyć
    Alfa Romeo 146 1.4 TS '98, 156 1.8 TS '00, 159 1.9 JTDM '05

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    alfa 159 2005

Domyślnie

a jednak najwyraźniej się da. Gość w car-audio znalazł jakiś magiczny kabel i założył, podobno działa. Dam więcej znać szczegółów jak wrócę po sesji odebrać auto (w poniedziałek). Jeżeli ktoś chciałby poznać szczegóły piszcie na priv albo czekajcie na info tutaj.

Auto
    alfa 159 2005

Domyślnie

niestety, kabel został założony i nawet działał ale za każdym razem żeby go odpalić trzeba by wciskać dziwne kombinacje przycisków i modlić się o sukces. zakładam emulator zmieniarki. jaki emulator zmianiarki działa w tej alfie? Czy taki emulator pozwala na sterowanie z kierownicy?

Użytkownik Fachowiec Avatar AirAjti
    Mieszka w
    Lubin
    Auto
    Była 159 Berlina 2.4JTDm '06... aktualnie Tipo 1.4T-Jet z fabrycznym nadtlenkiem gazu

Domyślnie

O ile pamiętam- tak. Ale jakbyś chciał BT to już nie... no ale to musisz zapytać tych co to sprzedają. Są zmieniarki opisane, że pod AR.
    Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel

"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond

Użytkownik Romeo Avatar wojtekf
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    159 2.2 JTS (była)

Domyślnie

Cytat Napisał maxiak Zobacz post
    niestety, kabel został założony i nawet działał ale za każdym razem żeby go odpalić trzeba by wciskać dziwne kombinacje przycisków i modlić się o sukces. zakładam emulator zmieniarki. jaki emulator zmianiarki działa w tej alfie? Czy taki emulator pozwala na sterowanie z kierownicy?
    Popatrz na Densiona.
    http://www.dension.com/product/gateway-lite-3
    http://www.dension.com/product/gateway-lite-bt-gbl3xxx

Sterowanie z kierownicy działa.

Auto
    alfa 159 2005

Domyślnie

dension na 100% działa w tej alfie z tą nawi (marelli magneti)?? Proszę o listę emulatorów które działają z tą nawi
    Ostatnio edytowane przez maxiak ; 21-06-2015 o 07:50

Użytkownik Romeo Avatar wojtekf
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    159 2.2 JTS (była)

Domyślnie

Cytat Napisał maxiak Zobacz post
    dension na 100% działa w tej alfie z tą nawi (marelli magneti)?? Proszę o listę emulatorów które działają z tą nawi
    Dension działa praktycznie z każdą Alfą, w której da się podłączyć zmieniarkę. Poszukaj sobie tabeli kompatybilności na stronie Densiona.

Auto
    alfa 159 2005

Domyślnie

a jak to jest z tym yatourem? Działa w końcu z conect czy nie?

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia