Padła cena i ciszaChętnie bym je wziął ale aktualnie mam juz speedline 18". Chyba, że chcesz się zamienić?
![]()
Padła cena i ciszaChętnie bym je wziął ale aktualnie mam juz speedline 18". Chyba, że chcesz się zamienić?
![]()
Jak ktoś szuka długo takich felg to i żone w końcu przekona![]()
Ahaalbo nie masz żony albo ją okłamujesz ile kosztują. A w moim przypadku dochodzi jeszcze problem że nie da się okłamać bo za dużo wie o autach i częściach. Jeszcze na to czy nagrzewnica kosztuje 100 czy 500zł to się nabierze ale z felgami to się ściemnić nie da
z resztą mając dziecko, dom i nie tylko auto za priorytet w domu to trudno by się z nią nie zgodzić że taki wydatek to delikatnie mówiąc niezdrowa fanaberia
![]()
Bo 2,2 zs felgi do regeneracji to dla mnie zart2200 te felgi powinny kosztowac w dobrym stanie, az taki bialy kruk to nie jest zeby dawac prawie 1tys wiecej e porownaniu z innymi ori 18 od 166. Sadze ze triche je Misiu potrzyma
![]()
A ja się pytam czemu nie 3 tysiące ?Jak szaleć to szaleć hehehehe
Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka
Jak na felgi do renowacji to faktycznie cena dość wysoka i ja bym tyle nie dał. Ale jak ktoś szuka akurat tego modelu felgi to może i wywali tyle siana bo podejrzewam, że innych nie znajdzie. Zresztą jakiekolwiek markowe nowe felgi kosztują drugie tyle. Jest wolny rynek, jak się znajdzie kupiec to czysty zysk, jak nie to trzeba będzie pomyśleć nad ceną. Poza tym może się ze mną nie zgodzicie ale jak dla mnie ten wzór dupy nie urywa i bardziej pasuje do GTV niż do 166.
Moim zdaniem do 166 to on wcale nie pasuje, fura za elegancka, a felgi za sportowe..
Bo do tego musi być obniżona i z zenderem![]()
Przewijał się tu polift zrobiony na przedlifta z zenderem i tymi felami i jakoś wrażenia na mnie nie zrobił. Wzór tej felgi powoduje, że wydaję się ona mniejsza niż jest faktycznie i trochę przyciężkawa. Dużo lepszą robotę robią 18" TI, fajnie też wyglądała szprycha z brery (lepiej niż w brerze).