Autoświat ma to czego nie ma nikt. Muszą mieć oddział śledczy.
Autoświat ma to czego nie ma nikt. Muszą mieć oddział śledczy.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Mam gazetę i te zdjęcia z AŚ widziałem parę lat temu,niczym nie popisali się znowu.
Auto-Świat powinien się u nas nazywać Auto-Fakt, jak jego niemiecki pierwowzór: Bild -> Auto-Bild
Bujda na kółkach we wszystkim, co drukuje Ringier Axel Springer...
No Audi A4 to na pewno zachwyci stylem. Klękajcie narody... Co do techniki, pewnie będzie większy ekran i łatwiejsze dokowanie ajfona.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Jak na mój amatorski gust to dzisiaj lub jutro powinna się pokazać jakaś "szpiegowska fota" podgrzewająca atmosferęi zwracająca uwagę ludzi, którzy sympatyzują z Alfą, choć na co dzień nie śledzą tego co się dzieje w temacie.
wcześniej:
YUGO 65 1.3 (ZASTAVA) '86 - 1994-1997
AR 146 1,4 boxer '97 - 1997-1999
AR 156 2,0 TS '98 - 2000-2001
AR 156 2,5 V6 '99 - 2001-2004
AR 156 GTA '03 - 2006-2009
AR 159 3,2V6 Q4 ti '07 - 2009-2014
teraz:
Honda CRV (służbowa)
Maserati Ghibli SQ4 '15
Pawełku, pamiętam temat "alfa giulia w 2012", pamietam temat "alfa giulia w 2014" a w tym temacie, tegorocznym, wiemy, że auto pojawi się w salonach w 2016)
przez ten czas inne marki, firmy, rozwijają się, gama modeli oszałamia, styliści idą do przodu (zobacz nowe korzystne oblicza dupowozów jak skoda czy tojka), a my możemy tylko pisać i oglądać ghibli poowijane ciemnymi szmatami
doszło do tego, ze wszyscy oczekują cudu
więc nawet jak pojawi się ładne auto, roczarowanie będzie uczuciem dominującym
do tego doprowadził Sergio Marchionne.
przy okazji zamordował Lancie.
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Jeszcze jeden na rozgrzewkę
https://www.blogdimotori.it/alfa-rom...foto-9056.html
wszystkie wizki z grubsza pokazują coś takiego, lub podobnego. I pewnie takie to coś będzie. Ładne, może ale czy to warte tylu lat czekania?
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Nie spodziewajmy się czegoś co nam zniszczy mózgi.
To będzie normalne ładne auto w stylu AR. I tyle.
A że długo czekaliśmy to nie dlatego, że je takie ładne chcieli zrobić tylko dlatego, że w ogóle nie robili
Jeśli osobiście będę rozczarowany to dlatego, że mi po prostu może auto nie podejść... a nie dlatego, że "tyle czekania a tu normalne auto".
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond