Zgadza się niby kluczyk niepotrzebny, ale kolega wyraźnie napisał że ukradli ją z jednym kluczykiem. Jak się to mówi okazja czyni złodzieja. Swoją drogą Alfa i tak dobrze zabezpiecza swoje auta pośród innych marek.
Zgadza się niby kluczyk niepotrzebny, ale kolega wyraźnie napisał że ukradli ją z jednym kluczykiem. Jak się to mówi okazja czyni złodzieja. Swoją drogą Alfa i tak dobrze zabezpiecza swoje auta pośród innych marek.
Teraz można gdybać, ale jakby nie mieli kluczyka to gwarantuje, że nie kradli by AR (no chyba, że byliby niespełna rozumu). Tak jak słusznie zauważył kolega wyżej, skorzystali z okazji. Szkoda autka, oby się znalazło, bo nawet jeżeli właściciel miał AC a auto ukradli z kluczykiem to żaden ubezpieczyciel odszkodowania nie wypłaci, niestety...
Przewija mi się przez ręce dużo szemranego syfu z uwagi na to, ze nasz warsztat jest na uboczu i często do nas wpadają ludzie z rożnymi towarami, klient to klient, rzekomo handlarze to się tym nie interesujemy, ale będę miał na uwadze wszystko co z Alfy
Dzięki za pomoc, proszę zwracajcie uwagę nagroda 5000 zł nie jest to dla mnie mało ale muszę odzyskać auto i motocykl, zbierałem na to kilka dobrych lat .
A jak by w ubezpieczalni udowodnili że ukradli z kluczykiem? Zgubiony, ewentualnie był przy zakupie tylko jeden... chyba że podawało się przy wykupowaniu ubezpieczenia liczbę kluczyków. Już sam nie pamiętam, tak dawno to było
zappelin czemu ona tak szarpie i dużo pali? chyba Ci ją oddam![]()
Jeżeli było włamanie do domu i ukradli klucze to oczywiście, że ubezpieczyciel wypłaci. Nie wypłaciłby, gdyby zostawił kluczyki w samochodzie. Wystarczy poczytać OWU polisy AC.
upozorujmy włamanie![]()
Na razie skupcie się może na szukaniu auta i motoru. O okolicznościach kradzież wiele nie wiemy, więc dajcie spokój z domysłami...