Strona 67 z 181 PierwszyPierwszy ... 17575859606162636465666768697071727374757677117167 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 661 do 670 z 1804

Temat: Co myślicie o chińskim radiu z odtwarzaczem DVD, GPS i DVB-T zamiast fabrycznego?

Użytkownik Embrion
    Auto
    Renault Laguna 2.0T, AR 159 2.0 JTDm

Domyślnie

Hejka. Juz od czytania tych wszystkich watkow kopci mi sie z uszu:-) Musze kupic radyjko - i to w tym miesiacu... Po analizie zostaly mi 2 do wyboru - GMS 6315 i Blaupunkt San Diego 530. Roznica w cenie 100 zl wiec w sumie nie ma roznicy, tylko nigdzie nie potrafie odszukac jakichkolwiek watkow o Blaupunkcie... Co Wy byscie wybrali??

Użytkownik Rowerzysta Avatar filzee
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    AR 159 1.9 JTS 160KM

Domyślnie

Cytat Napisał KIRY Zobacz post
    Hejka. Juz od czytania tych wszystkich watkow kopci mi sie z uszu:-) Musze kupic radyjko - i to w tym miesiacu... Po analizie zostaly mi 2 do wyboru - GMS 6315 i Blaupunkt San Diego 530. Roznica w cenie 100 zl wiec w sumie nie ma roznicy, tylko nigdzie nie potrafie odszukac jakichkolwiek watkow o Blaupunkcie... Co Wy byscie wybrali??
    Wszystko zależy czego oczekujesz od takiego urządzenia. Wtedy jak wiadomo czego potrzebujesz, możemy pomóc doradzić Ci jaki sprzęt wybrać. Czasem nie warto przepłacać jak ma się mniejsze oczekiwania

Użytkownik Maniak resoraków Avatar taczka464
    Mieszka w
    Ł
    Auto
    AR 159 1.9 8v + chip była , AR 159 TBI TI jest, Crosswagon + chip jest

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Przemyśl
    Auto
    Alfa Romeo 159 tbi

Domyślnie

kolego filzee, jakiej słuchawki używasz, że to radyjko wspólpracuje z nią prawidłowo. Przymierzam się do zmiany telefonu, Lumia i Xperia niesety nie współpracują z tym radiem dobrze...
    Drugie pytanie, czy po wyłączeniu auta, radyjko pamięta ci rejestr połączen?

Mieszka w
    Poznań
    Auto
    AR 159 1.9 JTS 160KM

Domyślnie

Telefon który używam ja to Huawei Acend Mate P7, działa idealnie. Moja narzeczona która też śmiga tą alfą ma nexusa 5 i też działa ok.
    Po wyłączeniu radia, pamięta rejestr połączeń.
    Natomiast żeby nie było za kolorowo, jeżeli drugi telefon sparuje się z radiem i klikniemy pobieranie kontaktów, to moje kontakty i rejestr znikają.

BTW jak już piszę. Mija zaraz drugi miesiąc kiedy używam chinola w alfie.
    Jestem baaaardzo zadowolony. Sterowanie za kiery działa idealnie, BT paruje się ekspresowo, spotify samo się uaktywnia, nieograniczony dostęp do muzyki. Bardzo dobrze działa też to w tle kiedy np używam automapy. Wgrałem najnowszą na razie tylko z Polską mapą, działa perfekcyjnie. Zero zacinki, płynność działa. Mało tego postanowiłem że spróbuję zawiesić ten sprzęt. Muzyka z BT, kalkulacja trasy na automapie i w tym momencie połączenie przychodzące.
    Ku mojemu zdziwieniu, trasa się policzyła a połączenie odebrało.
    Za miesiąc kupuję kamerę cofania

Nie dostałem od sprzedającego karty sd i pilota ale i tak kartę miałem (8gb), a dla pilota nie mogę znaleźć zastosowania.

Mieszka w
    Ł
    Auto

Domyślnie

Pilot to chyba ten plastikowy rysik w zestawie , swoją drogą zamówiłem tego samego dnia co Ty, nastąpiła pomyłka i paczka poszła do kogo innego i dopiero dziś po dokładnie miesiącu co do dnia dostałem sprzęt, filzee w zestawie jest setki kabli , wszystkie sie wpina czy jak? może pstryknij jakis manual na priv czy coś, jak to wygląda i jak z miejscem. Ja mam pod radiem jeszcze moduł od B&M i jak patrze na ilość kabli i wszystkiego to zastanawiam się gdzie to się zmieści wszystko. Jak odepnę na stałe moduł b&m a żeby to upchać to znając życie wyskoczą migawki licznika albo jeszcze inne choinki. masz subwoffer? kabel od usb jakoś poprowadziłes? Ja za taką zwłokę dostałem 8gb kartę za free.

Mieszka w
    Poznań
    Auto
    AR 159 1.9 JTS 160KM

Domyślnie

taczka464, nie dostałem też rysika karta 8gb minisd (bo takie współpracują) kosztowała mnie w media 12 zł. Wiązki kabli na których są zaznaczone AV IN/AV OUT wgle nie podpinałem, bo nie mam jeszcze kamery. Ale jak ją zakupię, to właśnie tam podepnę. miejsca jest na styk, ja nie mam b&m. Manuala ci nie cyknę, bo wolę na razie nie ruszać tego sprzętu. Jeden z kolegów z forum ma dla mnie deskę (moja jest podrapana i pęknięta w narożniku. Montaż nowej deski połączę z ponownym montażem 2dina oraz podpinaniem kamery. Kabel usb wyprowadziłem do schowka. Jak jest potrzeba podpięcia usb to schowek i tam się to elegancko chowa. Biały pendrive nie kuje w oczy. Radio czyta też otwarcie drzwi i różne takie tam statusy pojazdu.
    Ja tez przy okazji na stałe podłączyłem videorejestrator oraz kabelek do telefonu (ładowanie).
    Porobić więcej zdjęć jak to u mnie wygląda?

Mieszka w
    Ł
    Auto

Domyślnie

koniecznie, daj jakies foty,
    Ostatnio edytowane przez taczka464 ; 09-07-2015 o 13:01

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Przemyśl
    Auto
    Alfa Romeo 159 tbi

Domyślnie

W tym rejestrze połączeń pokazuje ci czyste liczby, czy też pokazuje po nazwie numeru?
    Planuje kupic Motorole Moto E, czysty android, więc powinno chyba działać ok...

Mieszka w
    Poznań
    Auto
    AR 159 1.9 JTS 160KM

Domyślnie

Cytat Napisał andrijko Zobacz post
    W tym rejestrze połączeń pokazuje ci czyste liczby, czy też pokazuje po nazwie numeru?
    Planuje kupic Motorole Moto E, czysty android, więc powinno chyba działać ok...
    W rejestrze pokazuje liczby. Jednak jak ktoś do mnie dzwoni i mam go w książce pokazuje nazwę i numer. Do dzwonienie często korzystam z wybierania głosowego w telefonie