Pytanie do obeznanych , czy idzie na tym chińczyku z oprogramowaniem Windows CE 6.0 zainstalować yanosika?
Pytanie do obeznanych , czy idzie na tym chińczyku z oprogramowaniem Windows CE 6.0 zainstalować yanosika?
Nie bo yanosika nie ma na WinCE.
No to strzał w kolano, bo taka apka by wymiatała na tym urządzeniu.Windows CE a Phone to całkiem co innego?
Dlatego kupowanie czegoś na WinCE to błądtak windows phone to zupełnie co innego.
Wszystko zależy od tego czego się oczekuję. Yanosika mam odpalonego cały czas w tle na komie a na głośnikach wyskakuję mi komunikaty. I mi to styka![]()
Ale móglbyś mieć na navi i było by pięknie, z resztą ten gość od którego kupiliśmy mógł sprowadzić z systemem android, generalnie cena chyba taka sama ;/ spróbuje zainstalować yanosika na wersję windows mobile.
Na to są jakieś skórki , tapety specjalne? bo wrzuciłem parę jpg z myślą o zmianie tapety i mogę włączyć je tylko w trybie przeglądanie. Generalnie dla mnie porażka jak na razie, można mieć tylko to co Ci fabryka oferuje. Bo na ten system nic nie ma,
Parę plusów i minusów po 15 minutach używania :
-brak aplikacji
-''car info'' nie działa - jakiś błąd listwy can
-średnia dokładność wyświetlacza ( może to wina nie zerwanej folii)
- brzydkie wygaszacze ekranu ( zegary na ścienne)
- wszędzie wcina się radio - cofając z jakiegoś folderu , apki
- za mało rozbudowane ustawienia systemowe
- radio działa tylko na zapłonie
- jak masz b&m to upchanie kabli to mordęga , wyciągnąć modułu b&m nie możesz bo miga licznik
+nie szpeci jak ori zwykłe
+ seryjne głośniki grają dużo lepiej z tym radiem
+ samościemnianie na 2 razy - czujnik światła i jeśli zapali się światła pozycyjne
+ szybka navi
+możliwość podłączenia kamery cofania ( radyjko aż się prosi żeby to zrobić bo samo przerzuca obraz podczas cofania)
+ generalnie możliwość podłączenia wszystkiego co się da podłączyc do radia, od gramofonu po kolorofony i stroboskopy
+ nie przycina
+praca w tle , np podczas gdy masz włączoną auto mape gra sobie radio/mp3 i w chwili gdy ''Hołek'' chce coś powiedzieć ścisza dźwięk muzyki i wtrąca swoje 3 grosze - coś na takiej zasadzie jeśli ktoś słucha set z energii 2000
Kto poradzi jak co zrobić aby radio grało bez kluczyka?
zgodzę się, ale co chcieć więcej?
u mnie pokazuje vin, zapalone światła, spalanie i takie tam.
W porównaniu do innych urządzeń, bawiłem się pionierem, bardzo porównywalna czułość.
nie wypowiem się bo nie używam wygaszaczy.
nie zauważyłem. Jak ustawisz to traffic o pełnej godzinie z polskiego radia się wcina ale można to wyłączyć. cofając się z apki czy navi wychodzi to głównego ekranu.
jakich ustawień Ci brakuje?
kluczyk musi być wsadzony bez tego radio się nie uruchomi. Po wyjęciu kluczyka wycina cały prąd oprócz oświetlenia w samochodzie. Mi to jest na rękę często zostawiałem włączone radio
u mnie brak b&m ale i bez tego było ciężko to upchnąć.
mega plus, to urządzenie wygląda jakby było od nowości w tym samochodzie.
czyli to nie efekt placebo, zauważyłem dokładnie to samo, dużo lepiej grają głośniki.
niezapomniajmy że można ustawić taki preset na wyjściu jaki się chce, jest EQ
to jest meeega atut, automapa śmiga jak szalona. I zawsze aktualne mapy można sobie wgrać w 3 minuty
będzie montowane w tym tygodniu
będę szukał jakiś tanich monitorów do zagłówków
myślę że jeżeli ktoś będzie się zastanawiał czy warto ma pełen obraz.
mówimy o chińczyku z allegro.
http://allegro.pl/radio-nawigacja-gp...427148632.html
dedykowany chińczyk http://www.aliexpress.com/item/HD-10...8.4.179.oleeqs
Kurcze do tego okleiłem wnętrze na szczotkowana stal, na zdjęciach poglądowych wyglądała na dużo ciemniejsze a faktycznie jest dosyc jasne jak szczotkowane alu, no ale to nie do tego temat. A i odnośnie kłopotów z montażem w oryginalną luke, papier ścierny i nożyk idzie w ruch w przeciwnym wypadku nie wsadzimy. Chodzi konkretnie o podszlifowanie ramki w koło radia w panelu i przede wszystkim o ścięcie nożykiem ośmiu wypustek? prowadników? co kolwiek to jest które wystają po obwodzie.