Ja zalozylem takie
![]()
![]()
Ja zalozylem takie
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Jabolek ; 27-04-2015 o 00:33
2010 Giulietta 1.4 TB progression + dodatki + SAVALI tuning 144KM / 257Nm
2014 Giulietta 2.0 JTDM 175KM TCT Exlusive + (sportiva QV, premium, pakiet wlokna weglowego, dodatkowe spoilery)
Super to wygląda. Co zrobiłeś z oryginalnymi kołami. Ja z racji słabych dróg zastanawiam się nad przejściem na 17 bo 16 nie wejdzie chyba na powiększone zaciski.
Ale nie ma co ukrywać na 18 Giulietta wygląda wspaniale. Może masz coś do odsprzedania.
dzieki!
niestety stare juz byly tak zniszczone ze zostawilem przy wymianie na nowe
zgadza sie na 18 jest twardo i szczegolnie w PL![]()
2010 Giulietta 1.4 TB progression + dodatki + SAVALI tuning 144KM / 257Nm
2014 Giulietta 2.0 JTDM 175KM TCT Exlusive + (sportiva QV, premium, pakiet wlokna weglowego, dodatkowe spoilery)
Jaki to jest kolor felg? Czarny czy ciemnoszary?
Zastanawiam się nad przemalowaniem felg przy okazji renowacji własnie na czarno. Mam takie srebrne na białej Julce i jestem na etapie wewnętrznych rozterek czy malować czy zostawić srebrny.
Co myślicie?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#784ff9fc7b
![]()
Ja ze swojej strony polecam antracyt
Plus jakby to było jeszcze 19 cali Prodrive
1+1 = 69czyli Wyższa Matematyka Stosowana
Nie maluj na czarne, w wyglądzie to od razu cal/dwa mniej. Ja polecam coś w stylu dark chrome albo ładny grafit.
maluj, maluj jesli masz co najmniej 18", wiadomo czarny optycznie pomniejsza ale do bialej julki to tylko czarne. Btw. jak sie troche ubrudza to robia sie jasniejszelap fotke
![]()
No właśnie mam 18" i boję się, że optycznie to odrazu je pomniejszy... srebrne dodają uroku, a czarne? Do tego pasowałby szklany dach lub czarna folia. Sam nie wiem.
PS. Fotka nie bangla.
mam czarna folie na dachu aby nawiazywala do felg, wyglada to imo dobrze (a koszt foliowania niewielki).
PS. dziwne linki do dropboxa zawsze dzialaly, wrzuce normalnie
No i trochę mnie Twoja fotka uświadomiła, że chyba jednak odpuszczę te malowanie na czarno...może to dlatego, że nie lubię nieoryginalnych felg i temu mi nie pasuje, nie wiem.
Na tej QVce wygląda to fajnie bo do tego są ciemne lusterka i czarne elementy u dołu auta.
PS. Ale z tymi rurami to pojechałeś![]()