Pozdro dla srebrnej 159 1.9JTDm wjeżdżającej dzisiaj o 8 rano na parking Politechniki od strony Al. Jana Pawła![]()
Pozdro dla srebrnej 159 1.9JTDm wjeżdżającej dzisiaj o 8 rano na parking Politechniki od strony Al. Jana Pawła![]()
Pozdrowionka dla kierownika
![]()
Dawno mnie nie było, ale to pewnie o mnie chodzi, jeżeli o trasie Lublin - Świdnik mowa. Także dziękuję bardzo i wzajemnie pozdrowiam z AR 147
Tym samym dołączam i pozdrawiam kolejnych dwóch właścicieli Alfek, z któymi mijałam się tego samego dnia na Lotników Polskich w Świdniku. Jednej czarnej 156 na blachach z innego województwa (bez ramek) i drugiej, na ramkach, której właściciej mi ślicznie pomachał![]()
Ostatnio edytowane przez Raisa88 ; 01-07-2015 o 12:30
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 166 na klubowych ramkach i blachach LBI... widzianej dzisiaj jak na przystanku stoi przed Niemcami koło Lublina
Pozdrowienia dla kierowcy 156 widzianego dzisiaj około 7 rano na wojciechowskiej koło Lipniaka.
Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 166 na klubowych ramkach byłem w centrum motoryzacji rano i stała zaparkowana![]()
Pozdrowienia dla Białej 4C od białej 159mijalismy sie i widzieli oczywiscie na obwodnicy Biłgoraja. Na zywo mistrzostwo swiata !!!
To 4C z Podkarpackiego Klubu zapewne![]()