Otrzymałem w sobote dywaniki, musze przyznać że zrobione bardzo profesjonalnie, jedyny minus to zaczepy które wogóle niepokrywają się z tymi które są u mnie w Alfie. Ale jakoś to przeżyje![]()
CLASSIC
PREMIUM
bez róznicy mi to
Otrzymałem w sobote dywaniki, musze przyznać że zrobione bardzo profesjonalnie, jedyny minus to zaczepy które wogóle niepokrywają się z tymi które są u mnie w Alfie. Ale jakoś to przeżyje![]()
Do brery pasuja ze spidera?
Montaż jest banalnie prosty. Wkładasz dywanik do auta ustawiasz jak Ci pasuje. Zaznaczasz przez otwory w dywanikach markerem miejsca gdzie wkręcasz nowe wkręty w podłogę. Po wkręceniu wkładasz raz jeszcze dywanik wpinając w wystające wkrętyi tyla
Ja zamówiłem i jestem bardzo zadowolony
![]()
Samochody są na benzynę. Na olej napędowy jeżdżą traktory i ciężarówki, a na gazie gotuje się obiad. Tyle w tym temacie.
Pytanko techniczne - w zeszłym tygodniu około czwartku wpłaciłem kasę za dywaniki na konto, ukazał się w tabelce mój nick na zielono, czyli wszystko zgodnie z planem.
Ale wg informacji, w poniedziałki zamówienia kierowane są na produkcję i otrzymuję brązowo-rudy kolor w tabelce. Poniedziałek minął, mamy czwartek ja dalej na zielono i ani widu ani słychu co dalej...
Emigranci przejeli produkcje i teraz szyją dywany perskie ;-)
Nic sie nie martw napewno dotra pod wskazany adres ale jak sie nie myle zbieranych jest kilka zamowien i dopiero przekazywane na produkcje
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
oki to czekam - w sumie to i tak trzeba zakupić gumowe teraz![]()
Pomocy chłopaki nie jestem za bardzo internetowy a dywaniki z checią bym kupił wytłumaczcie tylko jak to zrobic