Klapka jest chyba za schowkiem, musisz rozkręcić schowek. Tak mi się wydaje bo tam coś widziałem jak rozkrecilem![]()
Klapka jest chyba za schowkiem, musisz rozkręcić schowek. Tak mi się wydaje bo tam coś widziałem jak rozkrecilem![]()
Te granaty to tylko do odświeżenia klimy, do odgrzybienia tylko ozonowanie.
nie mogę za cholere upchać teraz tam tych filtrow jak to mam włożyć? podpowiedzcie prosze![]()
Poruszaj ten pierwszy troche na boki zeby trafic w szczeline. Powinien luzno wejsc jak juz trafisz. Drugi juz wtedy bez problemu sie zmiesci
Wyryte rantem felgi
A pytanie moje czy strzalki air flow maja byc skierowane na zewnatrz auta czy do wewnatrz auta ? Bo na chlopski rozum powietrze leci od zewnatrz do wewnatrz auta ?
I kolejne pytanie:
Jak mam wlaczona dmuchawe na poziom dmuchania 2 to nie wydaje zadnego dzwieku a jak walcze na 3 badz 4 to zaczyna tak swiszczec jakby cos tam gwizdalo... dzwiek dochodzi od okolic nawiweu na nogi czyli tam gdzie sa filtry przeciwpylkowe, moje pytanie brzmi czy to moze byc dzwiek przez zlw wsadzony filtr i cos moze obcierac ? Czy po proatu musze wymienic wiatraczek i czy ciezko tam jest sie dostac ??
Ostatnio edytowane przez Nemiks ; 09-08-2015 o 14:29
Była AR 147 2005r. 1.6 TS 105KM - LPG
Jest AR 147 TI Black Line 2007r. 1.6 TS 120KM - LPG
Jest AR 159 2007r. 1.9 JTDm 150KM
www.da-cars.5v.pl - serwis samochodowy
Strzałki mają być skierowane do wewnątrz. Filtrować musisz przecież powietrze które leci z zewnątrz
Wyryte rantem felgi
To dobrze wsadzilem![]()
Była AR 147 2005r. 1.6 TS 105KM - LPG
Jest AR 147 TI Black Line 2007r. 1.6 TS 120KM - LPG
Jest AR 159 2007r. 1.9 JTDm 150KM
www.da-cars.5v.pl - serwis samochodowy
u mnie tez na wiekszych obrotach glosniej chodzi nawiew. Wedlug mnie normalne. Wygluszenia szalowego to tu nie mamy..![]()