Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Temat: Polecam i szukam - moto gadzety

majers3
    Gość

Domyślnie Polecam i szukam - moto gadzety

Witam Serdecznie,

Jestem wielkim fanem motoryzacyjnym, kolekcjonerem wielu gadżetów owej tematyki, itd.
    Temat piszę ze względu na to, iż chciałbym się dowiedzieć od Was drodzy użytkownicy, gdzie można zakupić coś ciekawego.
    (linki, sprzedawców, cokolwiek)
    Ostatnio, np. zakupiłem pare koszul moto, u użytkownika aleksis2009 na allegro, jego oferta poniżej:

SUPER KOSZULA ALFA ROMEO - DLA FANÓW - HIT !!! (602368434) - Aukcje internetowe Allegro

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Jakość jest fantastyczna, cena niezbyt wysoka, a wybór ogromnie duży, logo ręcznie wyszywane, gruby, nie prujący się materiał - polecam wszystkim.

Jeżeli ktoś może kogoś polecić, proszę o jakieś sprawdzone informacje.

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Stalowa Wola
    Auto
    Giulia MY22 Estrema było 156 2x147 166Busso 159...

Domyślnie

wyglada to jak reklama produktu ktory się słabo sprzedaje ...../a moze się myle
    alfa romeo jest 159 & 147 była 166 3.0.v6 super!!156jtdx2 147jtd8v

ViP Romeo Avatar Lesio
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Subaru Forester XT, Mini Countryman CS

Domyślnie

Festyniarska ta koszula za dużo na niej i te guziki, jestem na nie.

wnt146
    Gość

Domyślnie

powiem tak . czarno czerwona może i by przeszła i wystarczył by tylko jednen mały znaczek alfy na piersi i ewentualnie z tyły na sirodku zaraz pod kołniezykiem napi alfa romeo 1.7 16v boxer

adasco
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał majers3 Zobacz post
    Witam Serdecznie,

Jestem wielkim fanem motoryzacyjnym, kolekcjonerem wielu gadżetów owej tematyki, itd.
    Temat piszę ze względu na to, iż chciałbym się dowiedzieć od Was drodzy użytkownicy, gdzie można zakupić coś ciekawego.
    (linki, sprzedawców, cokolwiek)
    Ostatnio, np. zakupiłem pare koszul moto, u użytkownika aleksis2009 na allegro, jego oferta poniżej:

SUPER KOSZULA ALFA ROMEO - DLA FANÓW - HIT !!! (602368434) - Aukcje internetowe Allegro

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Jakość jest fantastyczna, cena niezbyt wysoka, a wybór ogromnie duży, logo ręcznie wyszywane, gruby, nie prujący się materiał - polecam wszystkim.

Jeżeli ktoś może kogoś polecić, proszę o jakieś sprawdzone informacje.
    A nie mogles napisac wprost, ze chcesz sie zareklamowac? Tak byloby uczciwiej
    Napisz, ze masz takie koszule po tyle i tyle i juz

i cholernie chcialbym zobaczyc, jak ktos recznie dzierga takie logo. Zaplace za samo popatrzenie. takie dlonie to majatek

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Hamburg, Niemcy
    Auto
    156 3.2 V6 GTA

Domyślnie

Troszkę przekombinowana.

Uszyj taką ale logo zostaw przy kieszonce lub na plecach - tak z 10 cm od kołnierzyka ale żeby nie było przesadnie wielkie Reszte bajerów wywal, ewentualnie możesz zrobić cos takiego:

Taką bym kupił ;]

obserwator737
    Gość

Domyślnie

widzę że na wielu forach idzie reklama... na miejscu administracji wywałiłbym ten temat do kosza

btw jak coś reklamujesz to napisz wprost że to reklama a nie ściema że coś kupiłeś fajnego...

dla mnie masakra i tandeta te koszulki

Kosiar
    Gość

Domyślnie

reklama jak nic.........

cin_ek
    Gość

Domyślnie

takie koszule to na całym świecie sprzedają i raczej klepie to jakiś chińczyk, włosi nigdy by takiej choinki nie zrobili

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał adasco Zobacz post
    i cholernie chcialbym zobaczyc, jak ktos recznie dzierga takie logo. Zaplace za samo popatrzenie. takie dlonie to majatek
    oto te ręce
    Cytat Napisał cin_ek Zobacz post
    i raczej klepie to jakiś chińczyk
    małe żółte Chińskie rączki adasco ile płacisz za popatrzenie to zorganizuję Ci wyprawę do Chin a koszulki wyglądają jak choinka... porażka