Po prostu motoryzacja na chwilę obecną jest jak koło. Nie da się wymyśleć na nowo. Nowe fordy, kia i inne wyglądają prawie tak samo. Wpasowują się w dzisiejszą modę i tyle. Kończą się marki, które względnie zachowały swoją oryginalność.
Po prostu motoryzacja na chwilę obecną jest jak koło. Nie da się wymyśleć na nowo. Nowe fordy, kia i inne wyglądają prawie tak samo. Wpasowują się w dzisiejszą modę i tyle. Kończą się marki, które względnie zachowały swoją oryginalność.
Objechałeś kogoś ostatnio? A wiedział, że się ściga?
Życie weryfikuje mechaników . Połowa to ludzie dla których osiągnięciem jest wymienić klocki w Golfie . Fakt Alfa robi promy kosmiczne jeżeli chodzi o komplikacje niektórych naprawdlatego co mogę to robię sam . Ja mam sprawdzonych ziomali i żadnemu rzeźbiarzowi auta bym nie oddał ( jeżeli sam nie podołam ) . hahaha co do mokrych silników to jest bolączka włoskich aut . Ja się śmieję ,że Fiat po wyjeździe z salonu poci się pod pokrywą zaworów ale to są detale . Dobra koniec off topu . BMW jezdziłem i starymi i E90 ( ostatnia ), złego słowa nie powiem .Zmieniłem na Alfę dla "tego czegoś" czego nie ma w innych autach . To choroba , zboczenie . Dałbym się pokroić za tę markę bo dla mnie to coś więcej niż samochód . Kuzyn mechanik , żona ,i połowa rodziny twierdzi ,że mnie poyebało . Co poradzić . Nie bierzcie moich opinii dosłownie bo jestem stronniczy
.
Da się zrobić auto wyglądające tak jak koncepty - evoque przykładem. Mówcie co chcecie, ja uważam że ten samochód zabija designem.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 31-08-2015 o 20:54
Ba, ja zaczynam powwżnie rozważać jts'a po traumatycznych przeżyciach z ts'em.
A propos stereotypów.
Nie tak dawno większa rodzinna uroczystość więc jest okazja 75_tkę przegonić. Gadam z kuzynami i nagle pytanie: to jakaś stara beemka?
Nie, alfa.
Aaaa... Fajna... Chciałem kiedyś kupić 159 ale znajomi odradzili bo tam jakieś kiepskie silniki montowali. Ts'y czy jakoś tak. Podobno strasznie się psuły.
Nawt nie zaprzeczałem. Kocham stereotypy ;-)
Objechałeś kogoś ostatnio? A wiedział, że się ściga?
Czy ktos wie ile jest Gulietta i Mito wsród nas procentowo?
Koneserzy motoryzacji - ale pewnie te wszystkie takie same generacje Ałdi A4/A6 odróżniają obudzeniu w środku nocy.
- - - Updated - - -
Alfa ma w zasadzie taką samą tradycję tylnonapędową jak BMW, mieli jedynie przerwę w produkcji masowych modeli RWD. Samochody tylnonapędowe Alfa robi od 1910 roku z przerwą w latach 1994 - 2006 i 2011 - 2012.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Dla części widać historia Alfa Romeo zaczyna się od 156. Alfa Romeo wraca do tylnego napędu a "alfaholik" na to, że skopiowali BMW. Załamać się idzie.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]