OK.
To ogłoszenie dałem tylko jako przykład, bo mnie te felgi zaciekawiły.
A na zimę by były OK, wg mnie wizualnie spoko.
Choć widzę, że nie tak łatwo takie dostać np. na allegro.
OK.
To ogłoszenie dałem tylko jako przykład, bo mnie te felgi zaciekawiły.
A na zimę by były OK, wg mnie wizualnie spoko.
Choć widzę, że nie tak łatwo takie dostać np. na allegro.
Jak dla mnie klasaSkąd udało Ci się je dostać?
Jak mogę zapytać...
Trzymasz auto pod chmurką czy masz garaż jakiś?
Pytam w sensie kradzieży. Bo ja niestety będę musiał pod chmurką.
Może i nie kradną. Ale wzrok to przyciągają każdego. Szczególnie takie felgi z TI.
Na allegro widzę tylko 17" takie, ale mogłyby faktycznie nie podejść:
http://allegro.pl/oryginal-alfa-romeo-159-brera-159-17-cali-i5381923173.html
Ja trę spodem o progi zwalniające na moim osiedlu (ale po prostu kretyn je zrobił) no i miałem przygodę na parkingu w galerii. W efekcie lekko uszczęrbnięta felga i rant opony urwany. No i to co bocian napisał - alf nie kradną.
Ale kusi niektórych takie świecące auto, aby je porysować
U mnie niestety też progi zwalniające są z lekka za duże . Nic się nie poradzi.
Alfa ma długi ten przód i wątpliwości mam co do kąta zejścia na wyjeździe z parkingu np. galerii jakiejś (czy zderzak nie będzie haczyć).
Ale jak mówicie, że auto daje radę, także OK
W jaki sposób można uszczerbić felgę i urwać rant na parkingu??
Ostatnio edytowane przez Klonek ; 01-09-2015 o 09:07
Generalnie w jednej z poznańskich galerii handlowych na zjazdach są wysokie na 10 cm (mierzrzyłem) takie jakby chodniki po obu stronach. I jak wykręcałem do zjazdu (oczywiście miejsca na takie manewy nie ma) to uderzyłem to tak jakby bokiem skręcając w kierunku tego krawężnika. Uszkodzenie jest bardzo niewielkie, ale jest. Jak wrócę do domu to Ci wyślę fotkę.
O kradziez bym sie nie martwil. Jak beda chcieli ukrasc to ukradna i z garazu. Ostatnio czesto spotykany patent, gazuja ci w nocy caly dom usypiajac nawet psy, biora kluczyki. Ty budzisz sie rano jakby nic robisz kawe...
Alf nie kradna zbyt chetnie to fakt, pewnie dlatego, ze to rzadkie auta. Co innego to np. czarny passat.
Nie masz co się bać o trzymanie auta pod chmurką moja tak już prawie 2,5 roku leżakuje i nie ukradli (odpukać) tym że ktoś Ci na złość auto porysuje to bym się nie przejmował coraz mniej takich przypadków. Powiedzenia przy zakupie auta
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione