Witam, mam podobny co MR_Kain problem przy próbie update'u z 10.3 do 12.3
Gdy wyłączam radio za pomocą (19), nie wyłącza się tylko przechodzi w stan uśpienia. Przy próbie włączenia, zawsze uruchamiane jest w sekcji, która była aktywna przed wyłączeniem. Dłuższe przytrzymanie (19) resetuje radio, pojawia się logo alfa, jestem w stanie wprowadzić kod, obserwuję dwukrotne mrygnięcie przycisków, ale po tym nawigacja uruchamia się normalnie.
Dodam, że płytę CD-R nagrywałem najniższą z możliwych prędkości (x1).
Nieważne
Udało się![]()
Ostatnio edytowane przez krawczyk13 ; 07-10-2015 o 17:19
ktos probowal keidys nagrywac mapy sciagneitre z neta?
nagralme opbraz plyty ktory wyglada tak, ale wyskakuje CD Error.
ktos wie dlaczeog?
![]()
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
A ja mam pytanko z innej beczki,czy jest mozliwosc wgrania pl menu do komputera do 159??bo widzialem modele wlasnie z takim jezykiem wiec skads mialy przetlumaczone komendy na pl, jesli tak to kto takie cos wgrywa?
Nie da się. Raczej nie widziałeś. Jedynie auta, które mają Blue & Me mogą mieć wgrany polski język komend. Komputer po polsku nie nauczył się.
Mam pytanie na chomiku
http://chomikuj.pl/marqo2008/AR+159/ConnectNav
Jest plik
SETUP ALFA CONNECT NAV+.iso
oraz
FIRMWARE V 12.3 ALFA ROMEO.iso
Firmware wiadomo ale Setup Alfa do czego potrzebny ? Wolę zapytać zanim coś zepsuć![]()
Możesz zmienić np język komunikatów nawigacji.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Ok dziękiCzyli nagrywam FIRMWARE V 12.3 ALFA ROMEO.iso na płyte najwolniejszą prędkością wrzucam do auta i robię według instrukcji która jest w temacie i liczę na sukces
Jeszcze jedno z wersji 11.2 można bez problemu aktualizować do 12.3 ?
Ostatnio edytowane przez konstantyno110 ; 14-11-2015 o 21:04