Nie nadepnąłeś, tylko ogólnie śmiać mi się chce z ludzi, którzy wydają kilkadziesiąt tysięcy na samochód, a szkoda im kilkadziesiąt złotych za sprawdzenie historii, żeby właśnie zaoszczędzić czas, nerwy i pieniądze, albo później "płaczą" na forach jacy to Ci handlarze są źli, bo cofają liczniki itd. Ja wyraźnie napisałem, że aktualnie na forum nikt nie sprawdza i sam za to płacę, więc nie jestem w stanie przekazać tego ani gratisowo, ani taniej, natomiast nic na siłę jak ktoś chce to zapraszam, a jak nie to też nie ma problemu

Nie robię tego zarobkowo, tylko cel jest prosty, czyli tępienie oszustów :p A co do DNA itp. tam nikt Ci nic nie gwarantuje jakie informacje dostaniesz (z reguły żadne istotne) i później ludzie też narzekają, że wydali całe 20zł i niewiele się dowiedzieli, a oczekiwali za takie pieniądze pełnej historii z ASO najlepiej jeszcze z pełną dokumentacją fotograficzną. Jeśli będziecie mieli jakieś auta do sprawdzenia to na ile moja wiedza/możliwości pozwolą to Wam je sprawdzę i powiem czy warto się nimi dalej interesować

PS. Czy widziałeś tu gdzieś mojego posta z "reklamą"?