Nie da się tego wyłączyć ?
Sam mam w Cromie AM na GMSie i niesamowicie wnerwia mnie ten komunikat. Nowszych map niekoniecznie potrzebuje, a komunikat przeszkadza.
Nie da się tego wyłączyć ?
Sam mam w Cromie AM na GMSie i niesamowicie wnerwia mnie ten komunikat. Nowszych map niekoniecznie potrzebuje, a komunikat przeszkadza.
147 powodów do zadowolenia
sam komunikat to żaden problem, ale zacinanie sie programu jest bardzo irytujące, trzeba będzie zwrócic z zapytaniem do sprzedawcy, może on nam pomoże. Jezeli jest problem z AM, chwyba warto pomyslec o przesiadce na Tomtoma...
problemu nie mam
navi działa bez zawiech tylko komunikat wkurza
147 powodów do zadowolenia
Panowie, nowa nawigacja wraz z zgraniem na kartę do 15 minut. Dajcie spokój. Raz na trzy miesiące można się tak natrudzić![]()
Radio GMS 6401 jakby ktoś chciał zobaczyc jak wygląda w Alfie
![]()
Bardzo fajnie wyglada ten GMS i cena nie powala. Ramke 2din do 159 masz z allegro? Czytalem na elektrodzie o tym radiu, o zawieszaniu sie, niedzialajacym wyswietlaczu itp. Masz jakies problemy z nim? Na filmikach widzialem ze dziala bardzo szybko.. Jaka jest twoja opinia na jego temat?
Ramke mam z poprzedniego radia ktore tez bylo 2 din a kupilem alfe razem z starym radiem i ramka i nie wiem skad ramka pochodzi, jak narazie nie mam problemu z radiem jedynie navi mi pokazalo 2 razy error podczas jazdy ale to napewno wina wgranej mapy, wszystko jest okej radio warte ceny jedynie wkurza mnie regulacja glosnosci bo gdy podglosnie z 3 na 4 to zbyt duzy jest przeskok glosnosc,i tak ze na 3 jak mam to za cicho a na 4 to znow za glosno, mam naglosnienie BOSE i fajnie to gra z tym radiem mozna zagluszyc nie jednego organiste w koscieleMiałem w tej samej cenie wybor blaupunkta i gms gms ma ladniejszy wyswietlacz moim zdaniem
Ostatnio edytowane przez danianek ; 14-09-2015 o 21:13
Tez mam gms 6401 i polecam radyjko. Uzytkuje juz je poltora roku i nigdy nie mialem z nim problemu. Automapa wylaczyla mi sie moze z 2,3 razy, natomiast radio nigdy sie nie zawiesilo. Kamerka cofania rowniez dziala swietnie.
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
ja mam mape IGO primo wgrane, tez kamerka jest ale pasuje zainwestowac w lepsza skoro ladny ekran jesttez masz tak miedzy 3 a 4 poziomem glosnosci ze jest byt duza roznica?
A jak sterowanie z kierownicy działa w ogóle przy tym: Radio GMS 6401 ?