Pod PO, przed budynkiem mechanicznym często stoi taka
ładna czerwona 156 TS w sedanie. Ktoś bardzo o lakier dba.
Zawsze czyściutka.
Pod PO, przed budynkiem mechanicznym często stoi taka
ładna czerwona 156 TS w sedanie. Ktoś bardzo o lakier dba.
Zawsze czyściutka.
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
Idę sobie kiedyś po zajęciach, a tu koło mojej 146 stoi siostra
Czasami też widuje na Dubois pod szkołą (nie wiem co to za szkoła) czerwoną 146 z końcówki serii.
widziałem ja juz też nie raz fakt ładnie wypicowana zawsześlicznie sie prezentuje
Wojtas a ja myslalem ze kolega ma rej OPczerwona alfe Parzi-ego znam
czesto ja widze jak jezdzi po opolu
musze sie porozgladac to znajde i twoja
a jeszcze jest jedna Alfa złota śliczna 156SW po fl stoi przewaznie przy budynku PO łacznikiem na parkingu
Ostatnio edytowane przez loco145 ; 02-04-2009 o 15:16
No ta 156 zawsze swieci sie jak psu jajcaale nie ma to jak dbac o Alfy. Ja licze ze w koncu swoja umyje w sobote
![]()
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
cudeńckosamo bym taka chciał
kiedys krecila sie u mnie taka na czeskich blachach
właściciel pewnie zobaczył twoja alfe i specjalnie stanął sobie koloniej![]()
no no lato sie zbliza i na opolu coraz wiedzej Alfinek sie ukazujedzisiaj na oleskiej pikena czerwona GT niebieska 145 srebrne 156 m.in chyba kolegi Ozzy-ego
(nie wiem czy dobrze rejestracje pamietam
) ale chyba pod UO stala dzisiaj ;p widzialem tez fajnego spajderka
i to wszystko na OP rejestracjach ale czy sa ludzie na forum??
![]()
Tak, tak, ja często staję albo pod pomnikiem Jana Dobrego albo gdzieś niedaleko.
A tego Spidera też widziałem. Niebieski. Nawet fajny. Kiedyś był jeszcze czarny Spider, stał w komisie na rogu Oleskiej i Wiejskiej. Pracownik tym jeździł, ale trochę zaniedbana była... szkoda autka mi się wtedy zrobiło.
A pod II LO na Pułaskiego staje czasem czerwona Brera 3.2V6![]()
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
to napewno był kolegi bo tak przegladnalem zdjecia i faktycznie rejestracje dobrze pamietam![]()
mimo tego wczoraj jeszcze 147 pod tesco na ozimskiej widzialem z bagaznikiem na narty na dachua dzies po opolu 2 srebrne 156 SW
niestety zbyt szybko jechalem (ale ciiiiii...
) zeby zobaczyc czy to opolanie
no właśnie ciekawi mnie to czyja to Brera bo czesto stoi na dzielnicy generalskiej w centrum na luboszyckiej albo gdzies przy PO łącznikudzisiaj ja widziałem tam właśnie, piękne auto
![]()
do kolekcji - NYSA
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard