Hehe to ja ze 3-4 dni temu mijałem 156 w Andrespolu. Machane było
Hehe to ja ze 3-4 dni temu mijałem 156 w Andrespolu. Machane było
Spoko. Pikuj.
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
wkamil - żałuję, że odpowiedziałem na pytanie z czego bierze się uraz. KOMPLETNIE nie zrozumiałeś. Nie mam zamiaru z Tobą polemizować, bo i tak wszystko wuesz lepiej. Nie wiem po co w ogóle pytałeś.
A ja pozdrawiam koleżankę w 156, którą mijałem w niedzielę na Pryncypalnej. Tą samą widziałem (ale tu głowy nie dam) na przejeździe na Tuszyńskiej kilka dni wcześniej - oczywiście pomachane.
Pozdrowienia również dla Bajona - to alfa dojechała z teo na Pryncypalną bez awarii?
Odnośnie uprzedzeń - EZG, EPA i służbówki. Niekoniecznie gówniarze w golfie czy bmw. Zwykle ludzie, którzy do Łodzi dojeżdżają codziennie do pracy i Łódź doskonale znają. Był czas, że mogłem mieć sponsora na blacharkę 5-6 razy w tygodniu. Co nie zmienia faktu, że to nie blachy a kierowca jest zły.
pozdrawiam kolege i kolezanke z czarnej 147 widziana dzis przed 12 w zakopanem na "nieZakopieńskich" tablicachniestety rej nie zapamietalem
ODMACHANE
![]()
Pytałem, bo chciałem poznać logiczne wyjaśnienie mieszkańców Łodzi, dlaczego to niby mają "uraz" do kierowców ESI. A tymczasem otrzymałem jedynie jakieś urban legends i uogólnienia o małomiasteczkowych burakach w golfach3.
- - - Updated - - -
Dzięki. Przynajmniej kolega rozumie co chciałem przekazać.
Ja osobiście zachowuję wzmożoną czujność jak widzę ESI. Szczególnie jak kieruje starszy pan. A Tobie podałem jeden z przykladow stereotypu, który da się spotkać na mieście. Poza tym napisałem Ci, że ESI często słabo radzą sobie z jazdą w dużym ruchu i często fatalnie parkują. Mam i naklejam karne kutasy. Poza tym pisałem żebyś nie brał tego do siebie. Tego też nie zrozumiałeś. Poza tym lepiej wiesz ode mnie kogo spotykam na mieście i jak jeździ i wmawiasz mi, że ja na coś narzekam. A ja tylko odpowiedziałem na Twoje pytanie. Poza tym napisałem, że wszyscy odwalają a szczególnie kobiety ale tę część posta złałeś ciepłym moczem a zamiast tego się do mnie dowaliłeś. Pozdrawiam!
Naklejam je wszystkim, którzy pozostawiają auta bez głowy. Bez znaczenia jaka blacha. Ale ostatnio bylo to EPD u mnie pod blokiem na chodniku. A były miejsca parkingowe. Podjechał se jak na swoje podwórko.