Uważam, ze troszkę przesadzacie... Każdy ma prawo zadać jakieś tam pytanie na spocie. Mi tyg. temu (z czego jestem szczęśliwy) pare osób wykazało duża chęcią pomocy w naprawie nie działajacego przerywacza kierunkowskazów, dzięki czemu został naprawiony. A propo hamulców, filtrów itd itd. Nie każdy zna sie na takich rzeczach zwłaszcza ja, dlatego wole zawsze dopytać, tak moge skorzystać z forum i tam poszukać, ale nie uważacie ze lepiej porozmawiać z ludźmi face2face, zeby zostawić choć jakieś ślady człowieczeństwa, a nie wszystko przez anonimowy internet? Mi obecne spoty bardzo sie podobają jest wiele ludzi, uprzejmych, wesołych i wgl i lubię to ze ucza mnie tego jak byc prawdziwym Alfistą, czyli nie puszczać jak jakiś wag głośno muzyki pomimo ze mam BOSE, nie wyprzedzać slalomem jak debil na drodze, tylko jeździć dostojnie zeby każdy miał chwile podziwiać dzieło sztuki jakim jest moja alfa. I wiele więcej, tego uczą spoty, po to są, zeby taki pseudo Alfistą jak ja tez mógł byc Alfistą, który dumnie będzie jeździł swoją alfa nie robiąc wiochy.