Ja tam autka.pl ze swojej strony polecam - tylko żeby dojazd był do Was lepszy![]()
Ja tam autka.pl ze swojej strony polecam - tylko żeby dojazd był do Was lepszy![]()
anika1992 nie obraź się, ale moim zdaniem Twoja wypowiedź potwierdza to, co napisałaś: jesteś młodą kobietą nie mającą pojęcia o czym pisze. Gorzej, że ci Twoi znajomi również go nie mają. Części możesz kupić tanie (czytaj badziewne) lub droższe (czytaj dobre - oczywiście to uogólnienie). Jeśli oddajesz auto do renomowanego zakładu to logiczne, że koszty robocizny będą wyższe niż u Zenka na garażach. Ale masz pewność, że będzie zrobione dobrze. Czytając Twój post nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Tym bardziej, jeśli uwzględnić to, co napisał Tomek_KRK. Miałaś na bieżąco wyceny, więc skąd zdziwienie?
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
,,Aby klient nie miał wrażenia bycia oszukiwanym, czy naciąganym - wszystkie ustalenia dotyczące cen za poszczególne usługi są dokonywane PRZED wymianą części..."
Niestety ten marketowy bełkot nie potwierdza reguły. A panowie z autka.pl maja problem z odkręcaniem w samochodzie elementów, które z miesiąc wcześniej były regulowane i ustawiana zbieżność bez problemów w innym serwisie. Dlatego należy ich zrozumieć że nie poradzą sobie z tym czy innym problemem w trochę starszych pojazdach. Ot i tu problem, bo kiedyś komuś wymienną cały wydech a nie tłumik bo tak prościej a i zakres prac większy.
Tomek. dobrym rozwiązaniem jest robienie zdjęć. Wtedy jak najbardziej możesz pokazać co i jak. Z drugiej strony wiadomo, że warsztat może naciągnąć. Nie trzymam niczyjej strony aczkolwiek prawd jest parę.
Tomek ile Giulia wyciągneła na nurburgringu? :>
jak dla mnie lepszego serwisu niz autka.pl w Krakowie i okolicach nie ma
jeżeli ktoś jest w stanie wskazać serwis o podobnej jakości i wiedzy na temat alf, ale tańszy to stawiam browara![]()
Czy tańszy, nie wiem, ale świetny jest też na ulicy Saskiej. Korzystałem z usług obu i z obu byłem bardzo zadowolony. Choć i tak najlepiej czułem się w Autoitalia w Olkuszu.
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
kocurservice.pl
chyba zadna alfa sie nie poskarzyla. aczkolwiek inzynier wyscigowy dostal pare razy od alfy z maski np![]()
Kocur Service,Centralna 81. Zachwyt nad profesjonalizmem, przywiązaniem do najdrobniejszych detalii, indywidualnym podejściem do klienta i widocznym gołym okiem, personalnym zaangażowaniem w naprawę, odbiera po prostu mowę. Coś wspaniałego. Polecam wszystkim! Sam fakt ze znaczna wiekszosc Krakowskich Alfistow serwisuje u Kocura swoje bolidy,mowi za siebie. Pozdrawiam!
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Hahaha widze ze jestesmy fanami tych samych filmow [emoji14] ale serwis naprawde polecam. mnostwo dobrej roboty w ciagu ostatnich dwoch tygodni odwalili. I za to ich kocham![]()
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka