No i jest odpowiedź BMW -7:28
https://www.carthrottle.com/post/the...-a-standard-m4
No i jest odpowiedź BMW -7:28
https://www.carthrottle.com/post/the...-a-standard-m4
Alfa Romeo 156 SW GTA Q2 (10.2010 - 12.2016)
Alfa Romeo 156 2.5 V6 (01.2009 - 12.2010)
Auto z klatką i tylnym spojlerem.... i to ma być odpowiedź?
To BMW nie jest konkurencją dla QV'ki. GTS jest typową torówką dla cywili.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Jak dla mnie nic szczególnego/dziwnego. Auto 3 drzwiowe, bardzo różniące się od seryjnego jeśli chodzi o rozwiązania techniczne a do tego bez porównania mniej praktyczne.
Czas ładny, owszem ale to nie ta liga.
BMW 4 drzwiowe jest nadal w głębokim lesie![]()
W taki sposób, to Mercedes może wyjechać na tor swoją maszyną F1 i pier***nąć czas nie do przebicia
I co, powiecie, że to odpowiedź Mercedesa?![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
klatka jest w pakiecie Clubsport, czyli może nie będzie w każdym GTS.
Mi bardziej chodziło o to, że imo teraz ten słynny screen z frankfurtu, gdzie GIULIA była na topie przed lamborghini, 911 GT3 (też mało praktyczneetc. straci rację bytu i to pójdzie w świat.
I nie było tam F1 merca tylko wybrane fury przez pracowników Alfy odnoszę wrażenie.
Zresztą mam nadzieję, że Alfa wróci do sportu i nie jako safety car w SBK, tylko np. DTM i tam pokaże klasę.
edyta. pod tym artykułem w komentarzach też jest ciekawa dyskusja bmw vs. alfa
Ostatnio edytowane przez coxu ; 07-10-2015 o 07:02
To żadna odpowiedź dla Alfy jak już wspomnieli koledzy.
Po pierwsze auto limitowane (700sztuk tylko)
Po drugie coupe vs sedan?!
Po trzecie wersja typowo torowa (klatka, dolewanie wody co tankowanie, itp)
Po czwarte cena kosmos!
Szczerze to wolałbym wziąć tańsze 911 GT3 zamiast tej wersji BMW (pomimo, że nie jestem jakimś miłośniekiem prosiaków)
Pozdro,
Bartas
Musiało ich to jakoś dotknąć, albo przynajmniej zaswędzieć, skoro w opisie jest 3.8 - czyli o 0.1 lepiej itd. itd.
Jak napisał Belfer - inna kategoria - niemniej osiągi takiej QV tym bardziej zasługują na uznanie.
Mimo wszystko Alfa nie budowała modeli takich jak dwuosobowy, oklatkowany GTS (BMW przypominające w takim wydaniu podejście Porsche do RS).
Ja tylko pierwsze wrażenie o Giulii miałem mieszane, częściowo - jak u wielu - skierowane na odniesienia do innych marek, choćby BMW M3. Jednak z każdym dniem QV szybko zyskiwała w moich oczach, a po prezentacji we Frankfurcie oczarowała mnie zupełnie swoją techniką.
Moim zdaniem to będzie/jest wspaniała Alfa.
Alfa Romeo Nel Cuore
ok, może źle napisałem "odpowiedź".
we frankfurcie był screen z GIULIĄ bijącą takie fury jak lambo, 911 gt3, slr, M4, stąd pozwoliłem sobie na taki skrót myślowy.
Żal mi tych biednych ludzi z bmw heheh rozbawił mnie ten artykuł a jak zobaczyłem zdjęcie wnętrza to padłem pod biurko ;D i oni tym czymś wykręcają tylko 0.1 lepszy czas niż sedan jakim jest giulia? to jakiś żart chyba jest hehehehe