Mistrz prostej![]()
Mistrz prostej![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Jak tak to będzie wyglądać, to oznacza, że słowa Sergia o błądzącej Alfie, która teraz wróci do swych korzeni były prawdziwe![]()
147 1.9 jtd 2011-2018
159 1.9 jtdm q-tronic 2018-??
Czyli to TBi 2.0 będzie tylko sto kilo cięższe od Giulietty - respect
O ile kiedyś dane mi ją będzie kupić to mi tam starczy nawet 1.8mpi bo bydzie zaroz obniżanie i dupne koło w sam raz do lansu po dzielni. " Tocze się pomału " ;-)
...jakis dramat.. :S
Alfa niby błądzi z dala od swoich korzeni....a to forum inaczej?
Brak działu sport, o który kilku userów walczy....tylko same fele (srylion stron) i lans... nie ważne osiagi, nie ważne prowadzenie... mi "starczy" 1,2 tttbi
o zgrozo...
Blue....
"Life is racing, everything else is just waiting" - Steve McQueen
Znowu zaśmiecacie wątek kłótnią czy Giulietta to premium czy nie... ileż można? Giulietta golas jest o mile dalej, niż golf golas - tak sobie porównajcie. Poza tym przecież to kwestia wyposażenia.
A jeśli chodzi o Giulię, to proszę:
"La Giulia con il 2.0 tbi da 330 cv ha girato al "Ring" vicino gli 8.00 min. ovviamente e' un tempo che non sara' ufficializzato come fatto con la Q.v."
Giulia z motorem 2.0 TBi 330KM zrobiła okrążenie na słynnym niemieckim torze w ok. 8 minut. Ładny wynik![]()
A poniżej foty 2.2 diesel'a - ładnie wygląda dwururkowy wydech wkomponowany w zderzak:
![]()
L.