Ale co tu do ogarnięcia? Jak masz to działa.....W fiatecuscan pokazuje ze jest obecna i działa...No i kolega też ma tyle że u niego nie pokazuje że jest obecnosc tej grzałki i u mnie czuć szybsze ogrzewanie o około 2 kilometry....
Zrób proszę foty wpiętych kostek - tych niebieskich i szarej zdaje sie, tych pod kokpitem - od nagrzewnicy.
O kurde to mi dałeś zagadkę....Bo ja tam nie zaglądałem.....Sugerowałem się fiatecu scan. U mnie pokazuje ze system jest obecny a u kolegi że nie.
Kiedyś w galileo oglądałem, jak w norwegi sobie z tym radza, normalnie do gniazda domowego podpina się grzalke, ustawia czasowke i się włącza sama o której tam chcesz i nagrzewa auto, z tym że pokazywali cenę tego to mówili 80euro i więcej![]()
No to właśnie jest DEFA o której kilka postów wyżej pisałem. Opcji jest kilka - programator, zdalne uruchomienie itp.
nie.....nie zgodzę się....To jest wbudowane w nagrzewnice i się uruchamia bez względu na podane zasilanie bo.....po prostu nie ma co i jak włączyć lub uruchomić
Przecież ja odpisałem pod postem :
"czosnek1802
Kiedyś w galileo oglądałem, jak w norwegi sobie z tym radza, normalnie do gniazda domowego podpina się grzalke, ustawia czasowke i się włącza sama o której tam chcesz i nagrzewa auto, z tym że pokazywali cenę tego to mówili 80euro i więcej"![]()
i na niego odpowiedziałem - Norwegia, gniazdko, grzałka = DEFA.