3voQ chętnie pomogę coś przewieść![]()
3voQ chętnie pomogę coś przewieść![]()
a dziękujęnie omieszkam się przypomnieć jak przyjdzie termin!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nasi przyjaciele z Alfisti Północ po raz trzeci organizują rajd turystyczny. Dziś jest ostatni dzwonek aby się zapisać. Gorąco polecam to wydarzenie. Super ludzi, super zabawa
http://alfistipolnoc.pl/wydarzenie/i...lfisti-polnoc/
Przypominam, że już w najbliższą niedzielę tj. 08.11.2015 o godzinie 16:00 odbędzie się cykliczny spot na parkingu IKEA!
Zależnie od pogody (prognozy póki co są optymistyczne) widzimy się tam gdzie zawsze (tzn. na dworze) albo zjeżdżamy na parking podziemny.
Wypadało by się w końcu pokazać, co raz to inną Alfą xD
[
mogé "krowa"przyjechac? bo "blekitek"na warsztacie a gietek brudny jak cholera - nie wiem czy zdaze ogarnac.. a w sumie bym sie przejechal przy niedzieli..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
156 3.0
Dawne kochanki:
159 (zdradziła i poszła)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wbijaj nawet tramwajem![]()
ostrzegam bo bedzie przegubowiec.. zaparkowac mam za winklem? :-)
156 3.0
Dawne kochanki:
159 (zdradziła i poszła)
Ja tez przyjade chociazby po to zeby koledze Bajonowi dac po uszach za to co pisze na temat kobiet za kierownicą...haha![]()