Kup w ASO bo cena wcale nie zabija![]()
Kup w ASO bo cena wcale nie zabija![]()
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
-Mamo co to za auto?
-Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
-A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
Mina ojca BEZCENNA !!!
chce szblon żeby dorobić właśnie czarne. przeźroczyste to widziałem ale mnie nie ratuja
pomaluj na szaro
Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
-Mamo co to za auto?
-Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
-A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
Mina ojca BEZCENNA !!!
Wiec kolego poproś kogoś kto ma 159 ..przyłożyć kartke albo jakaś folie i odrysujesz i będzie szablon.
jak nikt nie ma gotowca do udostępnienia to tak będę musiał zrobić
Ją bym brał zdecydowanie większe.
Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka
Witam,
Czy ktos moze sie podzielic opinia na temat naklejek z chronlakier.pl?
Pzdr
Kupiłem u nich ostatnio naklejki na tył, te średniej grubości 3M bodajże za 96zł. Do naklejania podchodziłem sceptycznie nastawiony bo ani talentu do takich rzeczy nie mam, a miejsce, na które się owe naklejki nakleja jest już trochę "wypiaskowane". Po przeczytaniu instrukcji, umyłem dany element, spryskałem obficie wodą element i naklejkę od strony kleju, przyłożyłem 2-3 razy poprawiając, wypchnąłem wodę spod naklejki plastikową szpachelką i jest super. Naklejka ładnie dolega mimo szorstkiej powierzchni, miałem chyba łącznie z 3 bąbelki ale nakłułem igłą i wypuściłem wodę.
Nie wiem jak zachowują się te najtańsze i najdroższe. Te pośrednie mogę polecić. Nie wiem ile wytrzyma. Mały tip ode mnie, wyciskaj wode spod naklejki od osi pionowej (środka naklejki) do boków, łatwiej, szybciej, ładniej i mniej roboty, chyba nawet logiczne![]()