Szanowni koledzy i drogie koleżanki
Zainteresowałem się swego czasu naklejkami ochronnymi na tylne drzwi i błotnik do naszych 156'ek coś na wzór fabrycznie montowanych w modelu 159 (dlatego że mam założone dystanse pod felgami i drzwi z błotnikiem trochę są narażone na obicia, obtarcia). Szukałem trochę czasu i żadnego takiego wyrobu nie udało mi się znależć:/
Jednak znalazłem producenta, który już na moją prośbę wykonał szablon na obydwie strony do modelu 156
Jeśli ktoś jest zainteresowany takim zestawem odsyłam na popularny serwis aukcyjny "Alle....." wystarczy wpisać w opcji "szukaj" - naklejka/folia ochronna błotnik ALFA ROMEO 156 tam są cena i reszta szczegółów.
Pragnę oznajmić, że w żaden sposób nie jestem powiązany z producentem, nie mam z rozpowszechniania żadnych zysków itp., dlatego nie podaję adresu serwisu ani linka do strony z przedmiotem, bo myślę, że każdy zainteresowany to znajdzie
Ja osobiście zaraz kupuje jeden zestaw na obydwie strony i zobacze jak to będzie wyglądało i spełniało swoją funkcję po zamontowaniu
Pozdrawiam i mam nadzieje, że komuś prócz mnie też się coś takiego przyda![]()