Oho, widzę sami taksówkarze i kobiety w ciąży kupują Julki i muszą bez pasów jeździć
Taki lekki OFF TOPIC![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
Jest ekstremalnie wk...cy. Ja już mam ponownie wyłączony i wciąż ostrzegam by nie grzebać w tej opcji w komputerku po lewej.
W Szczecinie w byłym Auto-Gryf (teraz jest GAZET czy jakoś tak) za dezaktywacje buzzera zawołali 183pln, ale po chwili w ramach gestu zeszli do 90pln. Nawet jak człowiek chce korzystać z ASO po gwarancji to przy takim podejściu po prostu się nie da :/
You can't be a true petrolhead until you've owned an Alfa Romeo
no rabat dali kozackiZrobisz to sobie sam choćby interfejsem BT oraz MES-em (lub poprosić kogoś z forum w Twoim rejonie) . Pamiętaj że jak włączysz sobie w menu z powrotem ten sygnał to czeka Cię kolejna wizyta... mam nadzieje że Cię o tym w ASO poinformowali
![]()
A orientuje się ktoś czy można to wyłączyć za pomocą OBD II i i apklikacją AlfaOBD ?
można