To prawda, że miałem. Dlatego szybko je sprzedałem. Sama felga wygląda super. A na samochodzie już nie wygląda tak dobrze niestety
To prawda, że miałem. Dlatego szybko je sprzedałem. Sama felga wygląda super. A na samochodzie już nie wygląda tak dobrze niestety
147 2001, 1.6 105 KM- była
156 2003, 2.0 JTS 166 KM- była
156 2003, 2.5 V6 192 KM- była... ehh..
156 2005 1.9 JTD~`160 KM była
159 2006 1.9 JTD- była
159 2005 1.9 Distinictive- była..
156 2003 2.0 TS+LPG- była
156 2003 2,5 V6- była..
156 FL 2005 1.9 jtd- była
166 FL 2005 2,4 jtd - była
Alfa Romeo Crosswagon - był..
156 FL 3.0 V6 - była
Brera Tbi 2010 - jest
Najlepsze auto na świecie - służbowe - jest
lepsze napewno niż jakikolwiek ori 17, złe nie będą
- - - Updated - - -
ale fakt czarny z polerem nie pasuje mi nigdy
Temat mojej Franczeski:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...gon_goora.html
ma ktoś takie felgi AEZ na 159 lub Julce tylko 18"? front - wydaje mi się że to polerka, ale pewny nie jestem
![]()
Szprycha w Alfie zawsze dobrze leży tylko odpowiednia szerokosc i ET co by za wąsko nie stało. Te Vagowskie odpadają chyba że bedziesz toczył otwór z piasty bo VAG ma 57mm a my 65mm. Następna szprycha to chyba MAK Volare (pomalowac to idzie i też prawie OZ :-) ). Reszta trzeba na auto zapodac bo tak jak to Proxim.ujął - w rękacj fajna ,na aucie doopa :-)
- - - Updated - - -
Prezes po co masz się głowić . Mielec na końcu świata nie leży. Przyjedziesz do mnie , sprzedam ci promocyjnie
felgi ,które nie ma uja ,że nie siądą dobrze na Ali i jak przyjedziesz z małżonką to będziesz miał okazje flaszke postawić
heheheh . Wykorzystam fotkę Alcesa to ci zobrazuje co mam i jak leży . Opona pod 19" w Alfie najlepiej 225/40/19 lub 235/40/19 ( na fotce Alcesa auto obniżone o ok35mm z oponą 235/35/19 jak dobrze pamiętam )
![]()
centrowanie to nie problem - mam odpowiednie dystanse do tego 18mm, przy 18" 7,5-8J i ok ET40 powinny się bez problemu mieścić
jak je zamawiałem myślałem już o ich odpowiedniej uniwersalności, także od strony piasty mają duży otwór, a od felgi mały i reguluje to bez problemu pierścieniami
Najbardziej mi leżą te polerowane Vagi i Tora, ale myślę o tych 19 też, bo są nieco wklęsłe, a to zawsze robi robotę
- - - Updated - - -
Te Noviteci 19 leżą bardzo dobrze, a znowu te AEZ na tamtym audi 18" i Julce 17" tak średnio, a niby szprycha
PS.: Małżonki się jeszcze nie dorobiłem, dlatego wydaje kasę na głupoty![]()
Aaaa bo ty chcesz je do Julki ... Na Julce jeszcze Novi nawet w necie nie widziałem ale na Mito ta felga też zajebiscie wygląda :PS. Co do małżonki - każdy popełnia błędy hehehe Ja już drugi raz .Tak jak z autem- przebieg się zwiększy - do żyda hahahaha
Nie wiem czy do Julki czy 9, ogólnie chciałbym zostać w Julce z 19TI i ewentualnie do 9 coś podkupić,
nie ukrywam, że rozmiar 235/40/19 w Julce mi odpowiada, jest naprawdę komfortowo, bez żadnych wyrzeczeń
ale jak już mam fajne fele, chciałbym, żeby było to coś też fajnego, dlatego najchętniej widziałbym wklęsłe, no ale czas jest a ja rozważam na razie opcje, póki 159 jeszcze nie zarejestrowana.
PS.: Moja potencjalna "małżonka" czyta te moje wypociny tu, także lepiej nie będę niektórych głupot opowiadał ;D hahaha, ale racja, jak nie spasi, to do żyda....hahaha
Na 159 chętnie takie 21" bym zobaczył, miodzio
![]()
Ostatnio edytowane przez prezes01 ; 08-11-2015 o 19:49