Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Alfa 159 1.9 150KM - Płock

Użytkownik Embrion
    Auto
    AR 159 1.9 150km

Domyślnie Alfa 159 1.9 150KM - Płock

Witam
    Chciałbym sie was zapytać co sądzicie o tym autku i czy może ktoś miał już wcześniej z nim styczność. Osobiście widzialem tylko aukcje tego auta i z tego co kojarze to gość wystawia to auto już dobre pół roku (około w maju widziałem pierwszy raz aukcje z tym autem)

http://allegro.pl/czarna-alfa-159-1-...797374503.html

Użytkownik Rowerzysta Avatar mamel
    Auto
    AR 159 1.9 JTDM 8v

Domyślnie

Nieudolnie robiona polerka na aucie (to jeszcze nie swiadczy o czymś złym oczywiście), po bokach na błotnikach nie ma nalepek (ja też kupiłem swoją bez jednej a malowana nie była, więc to też nie jest 100% pewności, że było robione) do tego fotki podkręcone na maxa kontrastem w photoshopie, że aż oczy bolą no i do tego Płock... jak pojedziesz to się pewnie zdziwisz, że nie jest w takim stanie jak na fotkach Jak masz blisko to jedź i zobacz a jak masz daleko to ja bym odpuścił Jeżeli faktycznie taka śliczna jest i nieposkładana z dwóch, to podpinać kompa i jak wyjdzie ok to koniecznie do jakiegoś zaufanego warsztatu albo do aso i bym przetrzepał najbardziej jak sie da Jeszcze z tego co widać to czujnik turbo padnięty, konsola chyba oklejana jakas folią (czy może takie były też oryginalnie? tego nie jestem pewien na 100%) no i plak pewnie nawet na osłonie silnika od spodu jest, tyle go nawalili aaa i nie wiem czy to ma coś wspólnego z wersją sport...
    Ostatnio edytowane przez mamel ; 20-11-2015 o 00:12

Użytkownik Maniak resoraków Avatar khazar
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    159 SW 1.9 JTDm 8V

Domyślnie

Nie pamiętam, czy to właśnie ten egzemplarz oglądałem, ale jak to ten co stoi przy myjni to nawet bym nie zaglądał do niej. Jeżeli to ten, to przez telefon facet mówił, że ogłoszenie grzecznościowe i to kolega sprzedaje samochód, po przyjeździe na miejscu przy mnie myli ten samochód, a właściciela nie było (lub nie chciał się ujawnić. W sumie to zmierzyłem ten samochód miernikiem lakieru do połowy i dalej odpuściłem, nie oglądałem nawet. Przód, lewy bok i tył to sama szpachla.