Ale masz wyczucie czasua ja właśnie Ciebie szukałem w temacie ostatniego zlotu bo chciałem PW napisać
dobrze że nie muszę Was namawiać
![]()
Ale masz wyczucie czasua ja właśnie Ciebie szukałem w temacie ostatniego zlotu bo chciałem PW napisać
dobrze że nie muszę Was namawiać
![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
Bede pewnie i w tym roku. Skoro nie ma juz lozek malzenskich to poprosze pokoj z dwoma lozkami.
Co to jest widok na dach i czym sie rozni od widoku nie na dach
Jak co roku pytanie zagadka...czy mozemy zabrac Chilli?![]()
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
Pokoje są na pierwszym piętrze. Jak patrzysz przez okno to widzisz na dole dach. Jakby były drzwi balkonowe to byś mógł na niego wyjść i sobie połazić (prawie płaski). O to chodzi. Nie oglądałem wszystkich pokoi. Tylko raptem z 5-7. Właśnie tych małych dwu, trzy osobowych. Na zdjęciach są te największe pokoje ale wystrój i "jakość" jest wszędzie ta sama.
Odnośnie psów to nie ma problemu, można zabierać.
Ok. Bardzo prosze o dopisanie na liste.
Produkcja nalewatorow w toku...moze tez bedzie cos specjalnego dla 4-tego w konkurcie...w sesie procentowego![]()
Ha ha ha ....... wręcz oplułam kompa jak przeczytałam ".....produkcja nalewatorów ....." DOBRE
A w szczególności ,że będzie to jak by nie było jubileuszowy zlot !!!!
Ostatnio edytowane przez madmax-y ; 03-12-2015 o 22:47
Hej. Proszę o rezerwację pokoju typ 7Pozdrawiam całą ekipę ze zlotu 2015. Do miłego zobaczenia w czerwcu
Kasia
Ostatnio edytowane przez danus77 ; 04-12-2015 o 01:58
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Danus ktos Ci sie wlamal na konto![]()
Hejka wszystkim
Jako że nasz wspaniały moderator zablokował mi konto musiałem założyć kolejne przez ten tematMarek dla mnie pokój nr.5 jeśli można do niego dołożyć łóżeczko turystyczne dla najmłodszego skrzata. Jeśli nie to proszę o info.
A czy w tym stawie który jest na zdjęciach będzie można popływać jakąś łódką albo kajakiem??
I jeszcze jedno pytanko Marek czy to jest już taka cena żebyś nie musiał jak co roku dokładać z własnej kieszeni czy powinniśmy dopłacić po parę złociszy żebyś nie musiał się martwić.
Endrjus u mnie też już się "kisi" w słoju Dostaniesz na zlocie do degustacji i ocenyW sumie to dla wszystkich powinno starczyć na spróbe
![]()
Ostatnio edytowane przez dziubek999 ; 05-12-2015 o 09:34