Chociaż gdzieś był artykuł że już jeździ zamaskowana Alfetta, ale każdy przyjął że to błąd dziennikarza i niemożliwe aby to mogła być prawda.
Chociaż gdzieś był artykuł że już jeździ zamaskowana Alfetta, ale każdy przyjął że to błąd dziennikarza i niemożliwe aby to mogła być prawda.
Pozdro,
Bartas
Skąd masz te wyliczenia, te 99%? Podaj źródło. Jeśli to tylko Twoje subiektywne odczucia, dopisz zwrot "moim zdaniem".
Prawda jest też taka, skoro piszesz o 300 koniach i oleju, że nie masz racji. Czynników wpływających jest cała masa. Cała masa. Na przykład zmiana przyczepności podłoża, na przykład gwałtowna zmiana pogody (opad, poryw wiatru, zadymka). Na przykład chłop, wyjeżdżający znienacka koniem z pola (zza drzew albo zza chałupy na rogu). Na przykład zwierzę, małe czy duże, wbiegające na jezdnię znienacka (jakkolwiek rozsądnie byś jechał).
A propos zwierząt: znam dwie historie. W jednej sarna uderzyła w auto, kierowca widział kątem oka sarnę ale zabrakło mu gazu pod pedałem i nie uciekł. I druga historia, mojego wuja, który przez lasy pod Bydgoszczą posuwał mocną beemą. Zobaczył jelenia czy innego łosia, tylko dzieki mocy silnika uniknął z nim kolizji.
Długo by można. Podstawową wadą wywodów wielu z Was jest przekonanie, ze jakiś jeden czynnik jest dobry albo niedobry, oraz, niestety, pewna wąskość spojrzenia na temat. Nie ogarniacie całości problemu, nie potraficie spojrzeć z szerszej perspektywy. Szukacie prostych wyjaśnień. Nie wszyscy oczywiście ale pewna część z was. To ci najbardziej agresywni względem mnie, ci robiący mi amatorskie psychoanalizy, zamiast odnieść się do faktów. Maskujecie tym dramatyczny brak wiedzy i umiejętności myślenia w szerszej perspektywie. To tak na marginesie.
- - - Updated - - -
niestety Radziu, będzie notorycznie mylona z beemąZwłaszcza z boku. Podobieństwo linii, przetłoczeń, bryły, jest uderzające. Mi jest wstyd za stylistów AR.
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 16-12-2015 o 12:14
Popieram tym, że pracuję tam, skąd te samochody codziennie wyjeżdżają na drogę.