Pozdrowienia dla czarnej/granitowej 159 na klubowych ramkach spotkanej w sobotę pod bluecity. Jechałem za Tobą i starałem się przywitać![]()
Pozdrowienia dla czarnej/granitowej 159 na klubowych ramkach spotkanej w sobotę pod bluecity. Jechałem za Tobą i starałem się przywitać![]()
Pozdrawiam właściciela od czarnej Alfy 159 z Siedlec, na klubowych ramkach, widzianej praktycznie codziennie na parkingu przy ul. Sokołowskiej, a dokładnie bodajże przy żabce/wierzejkach. Bardzo ładna i zadbana![]()
Pozdrowienia dla kierownika slicznej 156 ze sportpack na klubowych ramkach WP, z ktorym byla okazja sie trzymac od wlotu Polczynskiej w Wolska a nastepnie az do S8![]()
Pozdrawiam kierownika białej 156 z ramkami klubowym WU...I oczywiście czerwone po całości po bokach wzory i z tyłu logo.ul.Nowy Swiat hmm zatrzymany przez niebieskie światłamam nadzieje ze mandatu nie było. .godzina 21.00
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kolegę w 166 na tablicach WSE widzianego przed chwila w Płocku pod Galeria Mazovia [emoji4] Machalem z chodnika ale nie widziałeś [emoji12]
Pozdrawiam właściciela pięknej czarnej 156 FL sedan na WI z ramkami, widzianej dziś koło 15:30 w Białobrzegach![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Pozdrawiam sympatycznego pana-pasjonata alf, który ma w sumie 5 alf :-P
Dziękujemy za miłą pogawędkę ;-)![]()
Pozdrawiam kolegę widzianego w srebrnej 156 SW z rejestracja WD... Widzianego o 18 pod Mariottem [emoji4]