Osobiście widzialem takie na Wieśwogonie i w pełnej polerce na hondzie Akord i te z Hondy wyglądały świetnie... Chyba znalazłem felgę na zimę... byle były 17".
Osobiście widzialem takie na Wieśwogonie i w pełnej polerce na hondzie Akord i te z Hondy wyglądały świetnie... Chyba znalazłem felgę na zimę... byle były 17".
jak dla mnie jak kołpaki będą wyglądać już z odległości kilku metrów
To felgi TGF - szału nie ma ale przynajmniej mało takich jeździ.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Witam,powie mi ktoś jaka jest to felga? Chodzi o firmę, rozmiar etc i mniej więcej wartość. Tak wiek jest brudna itd, ale auto stroi u mechanika.i jeszvze nie było ruszana, dopiero jak odbiorę auto to biorę się za kosmetyke porządna![]()
Rondell 0214 . Na oko 18" . Wartość na moje oko ;-) z 1tyś-1,2tysia bez opon jak nie zmasakrowane
Wielkie dzięki Nazar
Nie, nie. Są w bardzo dobrym stanie, na polskich drogach przyjechały może pół km. Auto jest ze Szwajcarii. Kapec szeroki, tylko, że strasznie niski profil jak na jazdę po polskich drogach, trzeba na krawężniki uważać
Witam, byłby ktoś w stanie zwizualizować mi jak by wyglądały 17" MOMO Quasar 2 na czarnej Alfie 156 SW 2002? Dzięki z góry![]()
miał ktoś 215 45 18 u siebie na niskim zawiasie ?
trze tak samo na wybojach jak 225 45 17 czy jest lepiej?
Ja mam 215/45/18 na tyle ale z B8 i H&R -30mm więc nie tak nisko. Obecnie musi naprawdę mocno dobić by obtarło o rant błotnika ale to zasługa głównie niskiego ET. Na przedniej osi z tego co pamiętam nie sprawdził się ten rozmiar bo potrafiło trzeć o górne mocowanie zwrotnicy. No i cena tego rozmiaru jest większa od typowych rozmiarówek i nie każdy model opon kupisz.
mi własnie nic nie tarło bo sprawdzałem na przodzie, za to nie wiem jak na tyle bo tam miałem opone 225 40 , a interesowała by mnie właśnie 215 45 , ale jak u mnie 225 45 17 z et40 trze na wybojach to pewnie 215 45 tym bardziej będzie patrząc na to jakie te koło jest duże
http://www.willtheyfit.com/index.php...et2=35#content