A jedziesz z kimś czy sam??
A jedziesz z kimś czy sam??
A chcesz z nim mieć pokój?
Na ogólnopolski 166 bierze pokój dla dwóch osób więc nie przyjedzie sam. Na busso jest rain +1
Ostatnio edytowane przez marek230482 ; 23-12-2015 o 21:38
Na busso gdyby jechał sam to bym się kulturalnie wprosił![]()
Tym razem na oba zloty biorę moje obie miłościAnia i Alfa
![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
Co się stało z tematem dotyczącym zlotu V6 w przyszłym roku?
Dobre pytanienie mogę się dodzwonić, ale jak się dowiem to dam znać.
Majkelek "przez pomylke" usunal temat. Ogolnie byla wojna na facebooku na ten temat. Z tego co wiem co Lukasz mowil to zlot bedzie organizowal poza forum, a tutaj da tylko znac gdzie sledzic
Pewnie da znać na fuck bucku i między innymi ja się nic nie dowiemco to za problem wznowić temat? Nie wiem co na FB piszą ale to jakiś foch organizatora?
Ogolnie z tego co zrozumialem forum jest podzielone, temat zostal usuniety i nie mozna go od nowa przywrocic. Dam Ci znac Marek jak bedzie jakies infp na face.
Czemu podzielone? Na co podzielone?
Odnośnie tematu to wiem że nie da się przywrócić ale czy to taka wielka filozofia napisać to jeszcze raz? Przecież i tak nie było żadnych szczegółów, ustaleń. Luźna pogawędka, żadnych konkretów nie było. Jakby mi temat skasowali to w godzinę by był nowy a ja się sporo napisałem szczegółów![]()