po chleb tylko do piekarza pójdziesz, a po auto do komisu już nie musisz. Pozdrawiam
po chleb tylko do piekarza pójdziesz, a po auto do komisu już nie musisz. Pozdrawiam
Dokładnie. Prywatni sprzedawcy padliny nie sprzedają?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
odbiegamy od tematu![]()
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Ludzie chcą być oszukiwani. Taka jest prawda. Handlarz chce zarobić to co ma zrobić. Musi trochę pokłamać, podobnie sprzedawca prywatny. Sam jak mówiłem kupującym całą prawdę to bardzo długo musiałem czekać na kupca, mimo, że auta zadbane, ale jak to używane z jakimiś wadami. Podobnie z kręconymi licznikami czy po wtórnym malowaniem. Kręcą nosem, że za dużo, że malowane i później jest tak jest. Nie mówię, że wszyscy, ale większość kupujących taka jest. Mój szef kupuje auta używane od 150 tys. zł w górę (głównie audi s4 czy nowsze a6) i mówi, że nie boi się auta pi wypadku tylko, żeby było dobrze naprawione. Nie wybrzydza jak typowy Janusz. 250 tys w 12 letnim dieslu to odpada, auto z malowanymi dwoma elementami również. Winni moim zdaniem głównie kupujący, ale nie popieram z drugiej strony handlarzy, którzy sprzedają złom jako igiełkę.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
ha ha ha ale sie rozjechało chciałem sie coś dowiedzieć a prawie awantura
To nie chodzi o to. Każdy ma prawo szukać auta do woli i kupić auto w stanie takim jak chce.
Skupiliśmy się tutaj na nieuczciwych praktykach oraz "dziwnych" zachowaniach sprzedawców.
- - - Updated - - -
Gówno prawdaJeśli handlarz ma okazję to sprzedaje auto pierwszemu lepszemu, nieważne czy z "forum", czy "laik". Tylko jest łyso, kiedy ktoś wytyka kiepski stan auta lub inne mankamenty.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
http://allegro.pl/alfa-romeo-159-2-0...871340218.html to jeszcze ciekawe . ja wiem jedno nie każdy ma możliwość jechania samemu po autko,wiec jedyna opcja to handlarz i tyle w temacie
Bralbym jedna z poprzednich dwóch,ze względu na siedzeniaprawdziwy majstersztyk.
o takie info lubie