Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tutaj masz temat właściciela tej forumowej... Niestety za wiele tam nie ma...
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...9_mlodego.html
Wysłane z mojego SG S6 Edge przy użyciu Tapatalka
Nie wiem jak w Alfach jest, ale wiem że w innych samochodach jest możliwe że przy lekkim uderzeniu odpali poduszkę, Poza tym jeżeli samochód nie był bity pierwszy raz to jest większe prawdopodobieństwo że przy następnym "dzwonie" czujnik poduszek odpali system...
nic dodać, nic ująć, szukam dalej, Dzięki.
Ostatnio edytowane przez solooo ; 03-01-2016 o 17:04
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#50d589b23b
Co do Alfy z ogłoszenia, jakby ktoś się wybierał oglądać. Ja dzisiaj byłem, niestety miernik lakieru akurat pożyczony to oglądałem bez. Alfa wygląda faktycznie na niebitą i z oryginalnym lakierem (pewności nie mam, wszystko "na oko"). Kilka niewielkich rys, jakieś dwie wgniotki malutkie. Auto ponoć ma 150 tys km, ale wnętrze nie wygląda idealnie, na fotelu przetarcie, obtarcia koło przełączników szyb, uszkodzone nawiewy z tyłu, itp. Auto odpala normalnie, wywala błąd żarówek bo wsadzone są jakieś ledy. Biegi wchodzą dobrze, dwumasy nie słychać, sprzęgło nie ślizga, kolektor ponoć wymieniony na nowy. Coś delikatnie schodziło na prawą stronę przy jeździe, ale minimalnie. Na zimnym troszeczkę było słychać turbinę, klimatyzacja się nie włącza. W zbiorniczku wyrównawczym brakowało z 1,5 - 2 cm płynu chłodniczego do poziomu min. Auto nie posiada żadnych dokumentów z Włoch (sprowadzone ponoć w październiku na własny użytek). Pan na parkingu ma trochę aut, ale uważa, że "już skończył ze sprowadzaniem aut", a Alfę sprowadził mu znajomy. Szwagier średnio mu w to uwierzył, ja w sumie też...
Ostatnio edytowane przez LuQ ; 03-01-2016 o 20:16
Tę z Jaworzna sobie odpuść. Oglądałem live i czekałem, aż ktoś ją tu wrzuci. Zmęczony trochę samochód.
Sprzęgło łapało dobrze, ale bardzo twardo. Nie słyszałem dwumasu, ale zagadała dosyć rozsądnie (nie było jeszcze mrozów jak dziś). Skrzynia dziwnie pracowała na 3 biegu kiedy się odpuszczało gaz (wibracje). Środek zmęczony, keirownica się pruła, gdzieś pęknięcie przy radiu. W przypadku tyłu coś mi nie leżało, brakowało kawałka lampy lewej, z prawej strony chyba było coś na wysokości zderzaka robione (jakieś niedoróbki i biały podkład było widać). Jakoś dziwnie wyglądało miejsce na koło w stosunku do innej 9tki, którą oglądałem. Turbina świszczała chyba w normie.
Z przód lewy, miał jakąś przygodę z jakimś zwierzakiem i był jakiś tam sobie wgniot. Zderzak był z zaślepkami po spryskiwaczach, a spryskiwaczy nie było.
Kupcie moja![]()
Misiu jesteś pewny że tego chcesz?Sprzedać samochód forumowiczowi?
Znaczy nie mam nic do Twojego auta.
Witam jestem biski zakupu AR159 1,9jtdm 8v,stad moja obecność na forum.
Upatrzyłem bellę w komisie wiktor 11 Żyrardów (jest na otomoto),czy ktoś może widział to auto i coś podpowie?*
Dziękuję.
Read more:*http://www.forum.alfaholicy.org/159_...#ixzz3wCaLNpZe